Antena Meniu Search
x

DOLIU în sportul românesc! S-a stins din viaţă un fost campion naţional de handbal. Cosmin avea 25 de ani

Un fost campion național la handbal, în vârstă de 25 de ani, s-a stins din viaţă în urma unei lupte cu o boală nemiloasă - leucemie acută limfoblastică. 

Un fost campion național la handbal, în vârstă de 25 de ani, s-a stins din viaţă în urma unei lupte cu o boală nemiloasă - leucemie acută limfoblastică. 

Transplantul făcut în acest an îi dăduse piteşteanului Cosmin Jubleanu speranţa unui nou început. 

Tânărul era într-o stare gravă, însă familia spera că se va face bine. Din păcate, ieri, Cosmin a încetat din viaţă. 

Cosmin, de nici 25 de ani, al cărui tată este poliţist la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, a fost diagnosticat cu leucemie în urmă cu un an. 

Pe acelaşi subiect

Imediat ce au aflat, părinţii, dar mai ales prietenii s-au mobilizat pe reţele de socializare şi au deschis un cont bancar pentru a strânge suma de 25.000 euro necesară efectuării unui tratament la o clinică din străinătate. 

Lor li s-a alăturat şi Federaţia Română de Handbal, care a postat pe site-ul oficial următorul mesaj: „Am aflat cu mâhnire că sportivul Cosmin Jubleanu, fost campion naţional de handbal în 2010 cu echipa CS H&V Piteşti, a fost diagnosticat cu leucemie acută. Şansa lui o reprezintă un tratament la o clinică privată din Ungaria. Toţi susţinătorii handbalului îl pot sprijini pe Cosmin şi pe familia acestuia prin donaţii”. 

Potrivit ziarulargesul.ro, Cosmin făcuse un transplant medular la Spitalul Fundeni, dar, din păcate, eforturile au fost zadarnice.

Cosmin, care a luptat până în ultima clipă pentru viaţa sa, a fost înfrânt de nemiloasa boală.  

Condoleanţe familiei îndurerate!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » DOLIU în sportul românesc! S-a stins din viaţă un fost campion naţional de handbal. Cosmin avea 25 de ani