Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doliu la un liceu din Timişoara după ce o profesoară de 45 de ani a murit subit: 'Era una dintre cele mai iubite profesoare' (Foto)

Râuri de lacrimi la un liceu de prestigiu din Timişoara după ce o profesoară în vârstă de 45 de ani şi-a pierdut viaţa subit.

de Redactia Observator

la 08.03.2018 , 12:59

Râuri de lacrimi la un liceu de prestigiu din Timişoara după ce o profesoară în vârstă de 45 de ani şi-a pierdut viaţa subit.

Totul a început luni, atunci când Johanna Schweighoffer, profesoară de Filosofie şi Logică la Colegiul Naţional 'Constantin Diaconovici Loga' din Timişoara, s-a simţit rău.

Femeia a mers la spital, acolo unde a rămas internată.

Articolul continuă după reclamă

Din nefericire, în noapte de luni spre marţi, profesoara şi-a pierdut viaţa, cel mai probabil din cauza unui infarct.

Pe acelaşi subiect

Potrivit colegilor, Johanna Schweighoffer lucra în prestigiosul colegiu din Timişoara de 20 de ani.

Profesoara Johanna Schweighoffer a murit la 45 de ani

"În cele peste doua decenii cât a fost cadru didactic al acestei școli, s-a remarcat printr-o excepțională pregătire de specialitate, prin seriozitate, conștiinciozitate, devotament față de profesia aleasă. A fost un dascăl apropiat și apreciat de elevi, mereu senină și încrezătoare în forțele lor, implicată în sprijinirea acestora. O vom păstra veșnic în minte ca pe un Om bun si drept, ca pe un profesor demn, vertical, exigent, carismatic, ca pe o distinsa colega pentru care, din păcate, timpul nu a avut răbdare… Dumnezeu să o odihnească", se arată într-un mesaj pe site-ul liceului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Doliu la un liceu din Timişoara după ce o profesoară de 45 de ani a murit subit: 'Era una dintre cele mai iubite profesoare' (Foto)