Antena Meniu Search
x

Doljean de 29 de ani, reținut după ce l-ar fi bătut pe fiul de 2 ani al iubitei sale. Medicul de familie a văzut rănile copilului, dus la cabinet de tată

Un tânăr de 29 de ani a fost reţinut după ce l-ar fi agresat pe fiul iubitei sale, în vârstă de doi ani. Rănile au fost observate de un medic de familie la care copilul fusese dus de tatăl său, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 13:45

Doljean de 29 de ani, reținut după ce l-ar fi bătut pe fiul de 2 ani al iubitei sale. Medicul de familie a văzut rănile copilului, dus la cabinet de tată
Doljean de 29 de ani, reținut după ce l-ar fi bătut pe fiul de 2 ani al iubitei sale. Medicul de familie a văzut rănile copilului, dus la cabinet de tată - Profimedia

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, vineri, că faptele s-au petrecut în luna mai.  

A bătut copilașul de doi ani al iubitei sale

”La data de 15 mai, poliţiştii au fost sesizaţi prin operatorul 119 - telefonul copilului, de către un bărbat, medic de familie, cu privire la faptul că, la data de 14 mai, la cabinetul său s-a prezentat un tânăr de 27 de ani, din Craiova, cu fiul acestuia în vârstă de 2 ani, pentru o consultaţie oftalmologică, iar cu ocazia examinării a observat că minorul prezenta leziuni traumatice la faţă, picioare şi spate.

Articolul continuă după reclamă

Din declaraţiile bărbatului, a reieşit faptul că, acesta a constatat existenţa leziunilor pe corpul fiului său în ziua de 14 mai, în momentul în care l-a luat de la grădiniţă, indicând-o soţia sa, pe mama copilului, o tânără de 27 de ani, din Craiova, ca fiind responsabilă de producerea leziunilor suferite de minor”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 

Pe acelaşi subiect

Ei au adăugat că femeia nu a fost cooperantă cu poliţiştii şi a refuzat să ofere detalii cu privire la eveniment.

Rănile, văzute de medicul de familie

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie şi au continuat cercetările pentru a lămuri întreaga situaţie.  

”În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, din infracţiunea de violenţă în familie în lovirea sau alte violenţe, în urma cercetărilor fiind identificat un tânăr de 29 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea faptei. Tot din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 12 mai,  în timp ce se afla la locuinţa femeii de 27 de ani, tânărul în cauză l-ar fi agresat fizic pe fiul acesteia, în vârstă de doi ani, provocându-i leziuni care au necesitat trei, patru zile de îngrijiri medicale”, a menţionat sursa citată. 

Bărbatul respectiv a fost dus, joi, la audieri, fiind reţinut apoi pentru 24 de ore comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bărbatul este prietenul mamei copilului agresat, cei doi părinţi aflându-se în procedură de divorţ, au precizat surse judiciare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » Doljean de 29 de ani, reținut după ce l-ar fi bătut pe fiul de 2 ani al iubitei sale. Medicul de familie a văzut rănile copilului, dus la cabinet de tată