Antena Meniu Search
x

"Domnu' Iulian" a dispărut cu maşinile unor români, pe care trebuia să le aducă în ţară din Belgia şi Olanda

"Domnu' Iulian" a dispărut cu maşinile unor români, pe care trebuia să le aducă în ţară din Belgia şi Olanda. Poliţia e acum pe urmele românului care a fugit şi cu banii luaţi pentru transport.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.02.2020, 09:50

Români furaţi
"Domnu' Iulian" a dispărut cu maşinile unor români, pe care trebuia să le aducă în ţară din Belgia şi Olanda - Facebook

"Domnu' Iulian" a dispărut cu maşinile unor români, pe care trebuia să le aducă în ţară din Belgia şi Olanda. Poliţia e acum pe urmele românului care a fugit şi cu banii luaţi pentru transport.

Un român e acuzat că a furat efectiv maşinile pe care trebuia să le aducă în ţară, cu platforma, trimise de conaţionali de-ai lui din Belgia şi Olanda. Românul, "domnu' Iulian", cum s-a recomandat, le-a luat bani de transport acestora şi apoi s-a făcut nevăzut şi cu autoturismele şi cu banii. Nu mai răspunde la telefon, i-a blocat pe cei care l-au plătit pe whatsapp.

"Duminica seara SPUNTER CU NR DE OLANDA VDL 87 N MIA LUAT PE PLATFORMA UN BMW X3 DIN BELGIA PT AL DUce în România, Nu mai răspunde la telefon, am mai văzut 2postari 1cu unPeugeot 407, si una cu bagaje din Olanda. La fel au luat teapa", e primul mesaj posta pe grupul de facebook Voluntari în Europa, la care au răspuns sute de oameni.

Al doilea mesaj e însoţit şi de fotografii cu maşina care tracta platforma: "Urgent !!! Urgent !!! Urgent !!!

Pe acelaşi subiect

Joi seara un prieten de al meu a apelat la o persoana pentru a trimete in Romania o masina Puegeot 407

Joi seara individul cu platforma sa prezentat pentru ridicarea masini a luat masina impreuna cu actele masini si cheile + o suma de 600 € si a plecat in cursul zilei de Duminica 02 02 masina ar fi trebuit sa ajunga la Destinatie dar nu a ajuns masina a disparut la fel ca si Dl "Iulian" asa numitul nu ne mai raspunde la telefoane ne-a blocat pe whatsapp . Mai jos voi atasa cate-va poze cu masina respectivului 😡😡😡"

Administratorii grupului Voluntari în Europa spun că au contactat poliţia şi că au obţinut informaţii care conduc spre un grup organizat de hoţi de maşini, care duc autoturismele în Republica Moldova. Administratorii au luat deja legătura cu Poliţia de Frontieră din Republica Moldova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » "Domnu' Iulian" a dispărut cu maşinile unor români, pe care trebuia să le aducă în ţară din Belgia şi Olanda