Antena Meniu Search
x

Foto Oficial: Ce i s-a găsit în sânge lui Dorian Popa, după analiza toxicologică făcută la IML

Este oficial. Dorian Popa era drogat în momentul în care a fost oprit în trafic, doar în lenjerie intimă, acum o săptămână. O confirmă analiza toxicologică făcută de Institutul Naţional de Medicină Legală. Specialiştii i-au găsit cannabis în sânge, deşi artistul le-a spus poliţiştilor că se întorcea de la o petrecere şi a inhalat accidental fumul. Cu doar câteva zile înainte de aflarea rezultatelor, cunoscutul influencer a postat un mesaj pe TikTok în care nu oferă detalii despre incident, dar îşi îndeamnă fanii să nu-i judece pe cei care greşesc. 

de Redactia Observator

la 03.11.2023, 22:34

Vezi și

Vineri seară, Dorian Popa a fost oprit în trafic de poliţişti ai Serviciului Rutier Ilfov şi a fost depistat pozitiv la canabis, în comuna Domneşti unde acesta locuieşte. Artistul a declarat la momentul respectiv că nu ar fi consumat marijuana şi că ar fi stat în prezenţa unor persoane care ar fi consumat şi a inhalat fumul acestora.

El a fost dus la un spital din Bucureşti pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe psihoactive şi în cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise.

Dorian Popa, faţa unei campanii anti-drog

În 2019, Dorian Popa a participat, la campanii anti-drog. Şi, de curând, vedeta a povestit într-un podcast că s-a ferit de vicii.

Pe acelaşi subiect

"Mi-a dat Dumnezeu un diamant şi m-a ajutat şi să-l şlefuiesc şi eu să-l arunc în noroi ca prostul singur? N-ar fi păcat? În primul rând m-aş jigni pe mine, în al doilea rând l-aş jigni pe Dumnezeu, aş jigni-o pe maică-mea", spunea Dorian Popa.

Influencerul Dorian Popa are peste două milioane de urmăritori pe canalul de YouTube. A avut un succes uriaş cu piesa Cheluţu. Iar un videoclip în care a făcut celebră expresia "Hâţ, Johnule", a strâns până acum peste 75 de milioane de vizualizări.

Lista vedetelor prinse că au condus sub influenţa drogurilor devine tot mai lungă. Chef Foa a fost testat pozitiv la cocaină şi canabis la începutul săptămânii. Pozitiv la cocaină a ieşit şi rapperul Guess Who, luna trecută. Iar în primăvară, Ana Morodan a fost scoasă de poliţişti din maşină, după a condus haotic prin Bucureşti, fără carnet, şi a refuzat testarea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Oficial: Ce i s-a găsit în sânge lui Dorian Popa, după analiza toxicologică făcută la IML