Antena Meniu Search
x

Video Dorian Popa, fără reacţie la două zile după ce a fost prins drogat la volan. Poliţiştii au deschis un dosar penal

Nicio reacţie din partea artistului Dorian Popa la două zile după ce a rămas pieton. Cunoscutul influencer aşteaptă, deocamdată, rezultatele analizelor de sânge după ce a picat testul antidrog în trafic. Şi i-a uimit pe poliţişti cu ţinuta lui, spun ei, deloc demnă de bolidul de lux pe care îl conducea. Dorian Popa se alătură astfel unei liste lungi de vedete găsite drogate la volan. Ce substanţă interzisă a arătat drug-testul?

Claudiu Crăciunică
de Claudiu Crăciunică

la 30.10.2023, 13:35

Vezi și

Vineri seară, Dorian Popa a fost oprit în trafic de poliţişti ai Serviciului Rutier Ilfov şi a fost depistat pozitiv la canabis, în comuna Domneşti unde acesta locuieşte. Artistul a declarat la momentul respectiv că nu ar fi consumat marijuana şi că ar fi stat în prezenţa unor persoane care ar fi consumat şi a inhalat fumul acestora.

El a fost dus la un spital din Bucureşti pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe psihoactive şi în cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise.

Dorian Popa nu a făcut nicio declaraţie până acum

Dorian Popa nu a făcut nicio declaraţie până în acest moment, am încercat să luăm legătura cu el, am fost şi la el acasă, nu l-am găsit, însă specialiştii contactaţi de Observator ne-au spus că substanţa rămâne în salivă şi astfel poate fi detectată de un drug test al Poliţiei, chiar şi la 3 zile de la consum, iar în sânge substanţa rămâne până la 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Dorian Popa, fără reacţie la două zile după ce a fost prins drogat la volan. Poliţiştii au deschis un dosar penal