Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dosar penal după ce muncitorii care pun borduri au spart de două ori în două zile o ţeavă de gaze, la Alexandria

Poliţiştii din Alexandria au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă după ce muncitori care fac lucrări la borduri, în zona centrală a oraşului, au spart de două ori în două zile o ţeavă de gaze, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 21:44

Dosar penal după ce muncitorii care pun borduri au spart de două ori în două zile o ţeavă de gaze, la Alexandria
- Shutterstock

”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la o posibilă distrugere a reţelei de distribuţie a gazului, în municipiul Alexandria, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: În ziua de 19 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă”, a transmis IPJ Teleorman.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Presa locală a relatat că muncitorii care lucrează la borduri au spart o ţeavă de gaze, într-o intersecţie aglomerată din Alexandria. Potrivit Teleorman-News.ro, ţeava a fost spartă în două zile consecutive.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Dosar penal după ce muncitorii care pun borduri au spart de două ori în două zile o ţeavă de gaze, la Alexandria