Antena Meniu Search
x

Dosar penal după moartea tinerei mămici din Vrancea. Mirela s-a stins la o zi după ce a născut

Tragedie într-o familie din Vrancea. O tânără mamă, infectată cu noul coronavirus, a murit la o zi după ce a născut o fetiţă. Nu a apucat să îşi vadă bebeluşul decât în poze. Medicii spun că au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa. Însa copilul este în continuare în spital. Din fericire, testul COVID i-a ieşit negativ.

de Redactia Observator

la 15.12.2020, 09:23

Vezi și
  • Tânăra mămică și-a găsit sfârșitul la scurt timp după ce a născut.
  • Femeia însărcinată a adus pe lume o fetiță sănătoasă, la maternitatea din Galați.

George Paiu, soţul pacientei: Am vorbit cu ea, la 14 şi 17 minute era foarte bucuroasă că i-a arătat doamna doctor fetiţa. Aseară, m-a sunat medicul să identific trupul.

Tragedia a lovit fulgerător.

Mirela Paiu avea doar 28 ani, era mama unei fetiţe, agent de vânzări şi pasionată de cosmetică. Ea şi soţul aşteptau cu nerăbdare naşterea celei de-a doua fetiţe. Nu a mai apucat să o ţină în braţe. 

Fata cea mare ştie?

George Paiu: I-am spus aseară. Vă daţi seama că e traumatizant.

Ce îi veţi spune fetiţei născute? 

George Paiu: Asta vreau să aflu şi eu.

Drama familiei a început săptămâna trecută, când Mirela a ajuns la spitalul din Adjud cu probleme respiratorii.

Însărcinată în 35 de săptămâni, a fost testată şi pentru infecţia cu Sars-Cov-2. Rezultatul a fost pozitiv. Aşa că a fost transferată la maternitatea Bunavestire, spital COVID, din Galaţi. 

Sâmbătă, a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 2 kilograme 600. Mirela a apucat să îşi anunţe prietenii că a născut. Pe copilă a văzut-o doar în poze. 

Costinela Georgescu, manager maternitatea Galaţi: A fost înregistrat decesul prin insuficienţă cardio-respiratorie acută şi stop cardiorespirator.

George Paiu: Am sunat la poliţie să vină să mă ajute să se facă o necropsie pe certificat mi-a trecut că a murit de COVID.

Soţul Mirelei a depus o plângere şi a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu. Fetiţa va purta numele mamei pe care nu o va cunoaşte niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dosar penal după moartea tinerei mămici din Vrancea. Mirela s-a stins la o zi după ce a născut