Antena Meniu Search
x

Dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul frățiorilor de un an și jumătate și trei ani morți la Iași

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul frățiorilor de un an și jumătate și trei ani morți la Iași. Inițial s-a crezut că au murit pentru că au mâncat struguri stropiți din curtea casei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.08.2020, 14:54

Iași
Doi frățiori au murit la câteva ore unul după celălalt - Facebook
  • Cercetările sunt efectuate, deocamdată, in rem.
  • Medicii legiști au ajuns la primele concluzii, după necropsie.

Doi frați de un an și jumătate și trei ani au murit sâmbătă, în comuna ieșeană Cornurile Caprei, inițial crezându-se că decesele au survenit după ce micuții ar fi mâncat struguri din curtea casei. Surse din anchetă dezvăluie însă că după primele rezultate ale autopsiilor, cuza morții micuților e alta.

Poliția a anunțat și deschiderea unui dosar penal pentru ucidere din culpă, deocamdată cercetările fiind efectuate in rem.

Medicii legiști au stabilit cauza deceselor ca fiind o intoxicație cu substanță toxică necunoscută, edem pulmonar și edem cerebral. În acest moment se fac teste pentru a se stabi cu exactitate despre ce substanță e vorba.

Prima ipoteză pe care anchetatorii și medicii o iau în calcul este că e vorba despre un pesticid toxic de grad 1-2, pastile pentru șobolani. Potrivit unor surse, necropsia a rătat că cei doi frățiori au murit intoxicați cu o substanță necunoscută. Intoxicația le-a provocan ambilor edem pulmonar și edem cerebral. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul frățiorilor de un an și jumătate și trei ani morți la Iași