Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tată din Bacău s-a dus să închidă dosarul penal al fiului cu 1.000 de lei. Polițistul a rezistat tentației

Un tată din Blăgești a luat problema fiului în propriile mâini și s-a dus să rezolve românește, la postul de Poliție.

de Cristian Ionescu

la 09.07.2020 , 16:44

Un băcăuan a încercat să mituiască un polițist - Profimedia/Foto de arhivă
  • Tentativă de mită eșuată, la Bacău
  • Un tată a încercat să-și scape fiul de dosar penal

Ajuns la post, bărbatul a început să discute cu un agent de poliție, căruia i-a oferit suma de 1.000 de lei pentru a interveni în dosarul penal al fiului său, care fuses prins conducând fără permis.

Evident, polițistul a raportat imediat evenimentul, iar acum și tatăl tânărului are dosar penal, însă bătrânul se pare că va ajunge primul în arest, fiind deja inaintat instanței cu propunere de arestare preventivă.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul P.P., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, reţinându-se ca situaţie de fapt că, la data de 07.07.2020, inculpatul s-a prezentat la Postul de Poliţie Blăgeşti şi a oferit unui agent de poliţie suma de 1000 de lei, pentru a-l scăpa de răspundere penală pe fiul său, acesta din urmă fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Faţă de inculpat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bacău, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile", se arată în comunicatul Parchetului.

Articolul continuă după reclamă
Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un tată din Bacău s-a dus să închidă dosarul penal al fiului cu 1.000 de lei. Polițistul a rezistat tentației