Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dosar penal pentru taximetriştii care au blocat traficul în Bucureşti în timpul protestului

Poliţiştii din Bucureşti au anunţat, astăzi, că în urma protestului taximetriştilor de seara trecută a fost deschis un dosar penal pentru împiedicarea circulaţiei pe drumurile publice.

de Redactia Observator

la 22.01.2019 , 11:09

Dosar penal pentru taximetriştii care au blocat traficul în Bucureşti în timpul protestului Dosar penal pentru taximetriştii care au blocat traficul în Bucureşti în timpul protestului - Observator

Poliţiştii din Bucureşti au anunţat, astăzi, că în urma protestului taximetriştilor de seara trecută a fost deschis un dosar penal pentru împiedicarea circulaţiei pe drumurile publice.

Totul după ce, seara trecută, sute de taximetrişti au blocat complet traficul pe bulevardul Lascăr Catargiu în cadrul unui protest împotriva Uber.

Taximetriştii au ieşit în stradă pentru a cere autorităţilor să interzică Uber şi alte aplicaţii de ride-sharing.

Articolul continuă după reclamă

"Cu privire la manifestarea din data de 21.01.2019, la care au participat mai multi taximetrişti, manifestare ce a condus la blocarea totală sau parţială a mai multor artere rutiere, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, faptă prevăzută şi pedepsită de art.339 Cod Penal, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor generatoare, precum şi a participaţiei în acest caz. Cauza se află în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului  1", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Evenimente » Dosar penal pentru taximetriştii care au blocat traficul în Bucureşti în timpul protestului