Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două dosare penale în cazul tânărului aruncat din maşină de prieteni după ce a murit din cauza drogurilor

Poliţiştii au deschis două dosare penale în cazul tânărului din Piteşti aruncat dintr-o maşină după ce a murit din cauza unei supradoze de droguri.

de Redactia Observator

la 12.03.2018 , 15:49

Două dosare penale în cazul tânărului aruncat din maşină de prieteni după ce a murit din cauza drogurilor

Poliţiştii au deschis două dosare penale în cazul tânărului din Piteşti aruncat dintr-o maşină după ce a murit din cauza unei supradoze de droguri.

Potrivit anchetatorilor, într-unul din dosare se fac cercetări pentru moarte suspectă, iar în celălalt pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir, în cauza privind infracţiunea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate se fac cercetări 'in rem' - cu privire la faptă.

Articolul continuă după reclamă

Anchetatorii au audiat în acest dosar un tânăr, depistat în trafic la volanul maşinii din care anterior, potrivit martorilor, a fost dat jos tânărul decedat.

Pe acelaşi subiect

Conform unor surse judiciare, cercetările în acest caz ar putea fi preluate de DIICOT în situaţia în care vor exista probe concludente din care să reiasă că decesul victimei a survenit pe fondul consumului de droguri.

Un tânăr a fost găsit mort, duminică, pe o stradă din municipiul Piteşti, martorii susţinând că ar fi fost aruncat dintr-un autoturism.

'Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină. Avem semnalmentele maşinii', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Autoturismul din care a fost aruncat tânărul a fost ulterior identificat în trafic, cei patru ocupanţi fiind conduşi la audieri. Maşina suspectă, care era dată în urmărire, a fost observată de o patrulă de jandarmi.

'Autoturismul Opel Antara de culoare gri, cu numărul de înmatriculare AG 17 SEA, a fost depistat în trafic de un echipaj de jandarmi din grupa AT, care au solicitat în sprijin un echipaj de la Poliţia Rutieră; în interiorul autoturismului se aflau patru tineri, un băiat (conducătorul auto) şi trei fete care în prezent se află la Poliţia Municipiului Piteşti pentru cercetări', se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Două dosare penale în cazul tânărului aruncat din maşină de prieteni după ce a murit din cauza drogurilor