Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un fotbalist de 19 ani a murit într-un teribil accident rutier în Gorj: 'Să ne veghezi de sus dintre îngeri' (Foto)

Un fotbalist în vârstă de 19 ani, din comuna Godineşti, judeţul Gorj, şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident rutier produs în acest weekend.

de Redactia Observator

la 12.03.2018 , 15:00

Un fotbalist în vârstă de 19 ani, din comuna Godineşti, judeţul Gorj, şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident rutier produs în acest weekend.

Nicolae Bivolaru era fundaş central la AS Ştiinţa Godineşti şi era foarte iubit de prieteni.

Aceştia spun că tânărul nu obişnuia să consume băuturi alcoolice şi nici să conducă cu viteză.

Articolul continuă după reclamă

Totuşi, vineri noapte, Nicolae a provocat un accident foarte grav pe raza oraşului Tismana.

Pe acelaşi subiect

"Accidentul rutier s-a produs la Tismana. Un tânăr din comuna Godinești nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard al unui imobil. Șoferul a decedat la spital, sâmbătă", a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Nicolae Bivolaru din Godinesti a murit dupa un grav accident in Tismana

Prietenii au postat pe pagina de Facebook a lui Nicolae Bivolaru zeci de mesaje de condoleanțe.

"Nu pot să cred că nu mai eşti printre noi, prieten drag. De ce tu? De ce aşa de tânăr? Mi-aş dori să mi se spună că tot ce s-a întâmplat a fost o glumă, iar tu să reapari în viaţa noastră, în viaţa tuturor.  Nu pot să uit clipele petrecute alături de tine şi nu îmi vine să cred că tu nu mai eşti. Sper că acum, de acolo de sus, dintre îngeri, ne veghezi şi cred că vezi cât de rău ne este fără tine", a scris un prieten pe Facebook.

Un fotbalist a murit dupa un teribil accident rutier in Tismana, judetul Gorj

Pe 4 aprilie, acesta ar fi împlinit 20 de ani. În urmă cu o săptămână, echipa lui ar fi trebuit să dea startul campionatului, însă jocurile au fost amânate cu șapte zile, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un fotbalist de 19 ani a murit într-un teribil accident rutier în Gorj: 'Să ne veghezi de sus dintre îngeri' (Foto)