Antena Meniu Search
x

Video Două BMW-uri s-au făcut praf pe un drum din Cluj, după ce unul dintre ele a intrat pe contrasens. Doi tineri au ajuns la spital

Doi tineri au ajuns la spital, în această după-amiază, după ce mașinile pe care le conduceau, două BMW-uri, s-au ciocnit fromtal pe un drum din Cluj, între localitățile Apahida și Cojocna.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.12.2021, 19:04

Vezi și

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 12.20, salvatorii de la ISU Cluj fiind solicitați să intervină la un accident rutier cu două autoturisme, între Apahida și Cojocna. 

La fața locului au intervenit două autospeciale dotate cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

"În urma impactului au rezultat 2 victime, un bărbat de aproximativ 35 de ani, care a fost extras din autoturism, și o femeie, aproximativ 20 ani, din SUV. Ambele victime, conștiente și cooperante, au fost transportate la spital", anunță ISU Cluj.

BMW-urile s-au ciocnit frontal, între Apahida și Cojocna

Pe acelaşi subiect

Potrivit polițiștilor clujeni, șoferița unuia dintre cele două BMW-uri, ar fi intrat pe contrasens: "O conducătoare auto în vârstă de 20 de ani, care se deplasa cu autoturismul dinspre localitatea Cojocna, în direcția Apahida ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca".

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Două BMW-uri s-au făcut praf pe un drum din Cluj, după ce unul dintre ele a intrat pe contrasens. Doi tineri au ajuns la spital