Antena Meniu Search
x

Două eleve au ajuns la spital, după ce un elev a pulverizat un spray lacrimogen în toaleta unui liceu din Timişoara

Două eleve au ajuns la spital, după ce un elev a pulverizat un spray lacrimogen în toaleta unui liceu din Timişoara.

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 16:08

Două eleve au ajuns la spital, după ce un elev a pulverizat un spray lacrimogen în toaleta unui liceu din Timişoara

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. Cele două adolescente s-au simţit rău şi au ajuns la spital pentru investigaţiii suplimentare.

Ce spun poliţiştii

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 14:11, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că la un liceu, din municipiul Timișoara, un elev ar fi pulverizat cu un spray iritant lacrimogen în grupul sanitar din incinta liceului.

În urma acestui eveniment 2 eleve de clasa a V-a s-ar fi simțit rău și ar fi mers la spital pentru investigații medicale. La data de 11 aprilie a.c., polițiștii s-au deplasat la liceul în cauză, în vederea efectuării de verificări.

Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, în continuare efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Două eleve au ajuns la spital, după ce un elev a pulverizat un spray lacrimogen în toaleta unui liceu din Timişoara