Antena Meniu Search
x

Foto Două femei care promiteau că dezleagă clienţii de farmece au câştigat prin înşelăciune 95.000 de euro. Una dintre ele, reţinută

Două auto-intitulate tămăduitoare şi clarvăzătoare - una din Galaţi, cealaltă din Prahova -, care îşi racolau clienţii pe internet, sunt cercetate de poliţişti pentru înşelăciune. Femeile sunt suspectate că au reuşit să obţină 95.000 de euro pretinzând că prestează servicii precum ”vindecare energetică” sau ”dezlegări de farmece”.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 12:20

Una dintre ele are 23 de ani
Una dintre ele are 23 de ani - Poliţia Română

Dosarul în care cele două femei sunt cercetate pentru înşelăciune este instrumentat de poliţiştii din Satu Mare, după ce mai multe persoane au reclamat că au fost înşelate de două femei, una din Galaţi, cealaltă din Prahova. Auto-intitulatele tămăduitoare şi clarvăzătoare au reuşit să obţină, conform anchetatorilor, 95.000 de euro în doar câteva luni.

Au obţinut averea în doar câteva luni

”În perioada octombrie 2023 – mai a.c., două persoane cercetate, domiciliate în judeţele Galaţi şi Prahova, care s-ar fi prezentat în mediul on-line ca tămăduitoare şi clarvăzătoare, ar fi indus în eroare mai multe persoane vătămate, efectuând ritualuri spirituale, dezlegări de farmece, vindecare energetică, citire în cărţi de tarot şi alte servicii, în schimbul unor sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu estimat la 95.000 de euro”, informează, marţi, Poliţia Satu Mare.

Articolul continuă după reclamă

Luni, poliţiştii din Satu Mare, Prahova şi Galaţi au făcut patru percheziţii în municipiile Ploieşti şi Galaţi, la locuinţele celor două, unde au descoperit şi ridicat 24.840 de euro, 8.600 de lei, patru telefoane mobile, un laptop, o macetă, mai multe carduri bancare şi obiecte folosite pentru inducerea în eroare a persoanelor vătămate respectiv cărţi de tarot, sau diverse obiecte de cult.

Femeia din Galaţi, care are 23 de ani, a fost reţinută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Două femei care promiteau că dezleagă clienţii de farmece au câştigat prin înşelăciune 95.000 de euro. Una dintre ele, reţinută