Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două femei din Suceava sună de 3-4 ori pe zi la Ambulanţă pentru a ajunge în oraş: 'Suntem obligaţi să mergem'

Două femei din Suceava au devenit spaima angajaţilor de la Ambulanţă pentru că sună de 3-4 ori pe zi la 112 şi cer intervenţia unui echipaj medical.

de Redactia Observator

la 17.04.2018 , 16:20

Două femei din Suceava sună de 3-4 ori pe zi la Ambulanţă pentru a ajunge în oraş Două femei din Suceava sună de 3-4 ori pe zi la Ambulanţă pentru a ajunge în oraş

Două femei din Suceava au devenit spaima angajaţilor de la Ambulanţă pentru că sună de 3-4 ori pe zi la 112 şi cer intervenţia unui echipaj medical.

Deşi au probleme psihice, cele două femei sună zilnic la numărul de urgenţă 112 şi solicită un echipaj al Ambulanţei doar pentru a ajunge din comuna Slatina în municipiul Suceava, acolo unde cerşesc.

Cu toate că situaţia se repetă de aproximativ trei luni, medicii nu au cum să refuze să meargă adresa celor două femei pentru că legea îi obligă să 'onoreze' fiecare solicitare venită prin 112.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit presei locale, uneori fiica este cea care sună la 112 şi spune că mama ei se simte rău, iar altădată rolurile se inversează.

"Cât echipajul face foile, ele fug la cerşit în oraş. Fiind cu probleme psihice, nici nu pot fi amendate de poliţie. De aproape 3 luni, sună de 3-4 ori pe zi", a declarat dr. Alexandru Lăzăreanu, managerul Serviciului de Ambulanţă Suceava, pentru monitorulsv.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Două femei din Suceava sună de 3-4 ori pe zi la Ambulanţă pentru a ajunge în oraş: 'Suntem obligaţi să mergem'