Antena Meniu Search
x

Două fete de 10 şi 15 ani, violate de un individ, după ce le-a abordat într-o gară din Bucureşti. Bărbatul de 55 de ani, prins după 5 luni

Două adolescente, de 10 și 15 ani, au fost violate de același individ, în Bucureşti. Individul le-a ademenit, într-o gară. Pe fetița de 10 ani a convins-o să meargă cu el în locuința sa și într-un hotel, iar pe cea de 15 ani tot într-un hotel. A fost prins după 5 cinci luni de la primul viol.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 13:34

Vezi și

Pe 16 iulie, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, fetița de 10 ani a fost abordată de un bărbat, care, sub diverse pretexte, ar fi convins-o să meargă în locuința acestuia, iar acolo ar fi constrâns-o să întrețină mai multe raporturi sexuale. 

Bărbatul a constrâns-o pe fata de 10 ani să întreţină relaţii sexuale cu el în repetate rânduri

Ulterior, bărbatul i-ar fi luat telefonul mobil minorei și ar fi lăsat-o să părăsească locuința, informează Poliția Capitalei.

Două zile mai târziu, fetița a revenit în gară pentru a-și recupera telefonul mobil de la bărbat, moment în care acesta ar fi dus-o la un hotel din Capitală, unde ar fi constrâns-o, din nou, să întrețină relații sexuale. Ulterior, fata a reușit să plece și a plecat cu un autocar în Râmnicu Vâlcea, unde a fost găsită de polițiștii din Vâlcea.

Pe acelaşi subiect

Fetei de 15 ani, bărbatul i-a furat şi o sumă de bani

Totodată, pe 31 octombrie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Omoruri au fost sesizați de o adolescentă în vârstă de 15 ani că, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, a fost abordată de un bărbat, care sub diferite pretexte ar fi convins-o să meargă cu el într-un hotel, de unde ar fi urmat să plece împreună, a doua zi, în județul Vâlcea. După ce ar fi ajuns la hotel, bărbatul ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale, după care i-ar fi furat o sumă de bani.

Individul are 55 de ani și, având în vedere modul asemănător de comitere a faptelor, precum și a semnalmentelor oferite de cele două minore, a rezultat bănuiala că faptele au fost comise de el.

Bănuitul a fost condus la audieri, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 4 noiembrie a.c., magistrații au dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. 

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de viol și o infracțiune de furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Două fete de 10 şi 15 ani, violate de un individ, după ce le-a abordat într-o gară din Bucureşti. Bărbatul de 55 de ani, prins după 5 luni