Antena Meniu Search
x

Două copile, spulberate de un autobuz pe trecerea de pietoni. Fetele mergeau spre şcoală

Două fete au fost lovite, în acestă dimineaţă, pe o trecere de pietoni din Bistriţa. Șoferul unui autobuz nu a putut opri autobuzul la timp, din cauza drumului necurățat. Copilele mergeau spre şcoală.

Șoferul nu a putut opri autobuzul la timp, din cauza drumului necurățat
Două copile, spulberate de un autobuz pe trecerea de pietoni. Fetele mergeau spre şcoală - bistriteanul.ro

Două fete au fost lovite, în acestă dimineaţă, pe o trecere de pietoni din Bistriţa. Șoferul unui autobuz nu a putut opri autobuzul la timp, din cauza drumului necurățat. Copilele mergeau spre şcoală.

Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni, după calea ferată de pe Ioan Slavici.

Șoferul susține că, deși a frânat, nu a mai putut evita accidentul din cauza zăpezii de pe carosabil.

„Un bărbat de 68 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autobuz, prin municipiu, a surprins și accidentat două minore, de 13 și 16 ani, care erau angajate în traversarea regulamentară a străzii. În urma accidentului, cele două minore au fost rănite și transportate la spital. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la accident”, a explicat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa Năsăud.

Fetele lovite pe trecere, conştiente

„La accidentul de pe str. Ioan Slavici, echipajul cu medic al SAJ B-N a găsit două fetițe de 16, respectiv 13 ani, lovite de mașină, conștiente, cooperante, stabile hemodinamic și respirator.

Una dintre ele prezenta o fractură de membru superior, iar cealaltă un traumatism de membru inferior. Ambele au fost transportate la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat Ciprian Păcurar din cadrul SAJ Bistriţa Năsăud, potrivit Mediafax.

În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Două copile, spulberate de un autobuz pe trecerea de pietoni. Fetele mergeau spre şcoală