Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două fetiţe de 5 şi 7 ani din Ploieşti, agresate sexual de un individ intrat în casă. Bărbatul, găsit cu pantalonii în vine de mătuşa fetelor

Incident şocant în Ploieşti. Un bărbat a anunţat poliţia, după ce a descoperit că nepoata sa de doar 5 ani fusese agresată sexual de un individ. În timpul anchetei, agenţii au aflat că o agresase sexual anterior şi pe sora copilei, în vârstă de 7 ani.

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 16:03

- Shutterstock

La data de 14 iunie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați, de către un bărbat despre faptul că nepoata sa de 5 ani ar fi fost agresată sexual de un bărbat, în municipiul Ploiești.  

Două fetițe de 5 și 7 ani, agresate sexual în Prahova

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în cursul zilei, bărbatul de 41 de ani s-ar fi deplasat la un imobil din municipiu, iar la un moment dat, profitând de faptul că minora era singură într-o anexă a locuinței, i-ar fi prezentat pe telefonul mobil un clip video cu conținut pornografic și ar fi agresat-o sexual.

Articolul continuă după reclamă

"Tot din verificările efectuate de polițiștii, s-a constatat faptul că același bărbat, în luna mai a.c., ar fi agresat-o sexual și pe sora minorei mai sus-menționată, în vârstă de 7 ani", spune poliţia.

Potrivit unor surse, individul a fost găsit cu pantalonii în vine de mătuşa fetei. Tot ea a fost cea care a dat prima alarma în familie pentru a suna la 112. Până la sosirea agenţilor, familia l-a ţinut imobilizat pe bărbat.

În urma probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală comisă asupra unui minor și corupere sexuală a minorilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Două fetiţe de 5 şi 7 ani din Ploieşti, agresate sexual de un individ intrat în casă. Bărbatul, găsit cu pantalonii în vine de mătuşa fetelor