Antena Meniu Search
x

Video Două fetițe gemene de 10 ani au rămas fără mamă, după ce femeia a lovit un cap de pod, la Brănești

Accident înfiorător pe raza localității Brănești, din județul Gorj. O femeie de 42 de ani, mama a două fetițe gemene, a murit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod. Paramedicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

de Redactia Observator

la 17.06.2021, 19:12

Vezi și
  • Copilele au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite

Accidentul din Brănești a avut loc joi după-amiază. "În jurul orelor 16:30, ISU Gorj a fost solicitat să intervină la gestionarea unei situații de urgentă generată de un accident rutier (un autoturism a intrat într-un cap de pod) pe raza comunei Brănești, sat Brănești. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detașamentul de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de intervenție pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani și 2 fetițe de 10 ani", au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Mama copiilor a murit în urma accidentului din Brănești

"Femeia se află în mașina, încarcerată pe scaunul șoferului. Pompierii au reușit să extragă victima din mașina, au început manevrele de resuscitare, însă aceasta a decedat. Cele două fete au fost transportate la UPU Craiova pentru investigații amănunțite de către o ambulantă SAJ GORJ și elicopterul SMURD Dolj, solicitat în sprijin", au anunțat salvatorii.

* Articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator Alin Stan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Două fetițe gemene de 10 ani au rămas fără mamă, după ce femeia a lovit un cap de pod, la Brănești