Antena Meniu Search
x

Video Două localităţi din Vaslui, asediate de poliţie de două săptămâni. Au fost declarate zone speciale de siguranţă după o confruntare violentă între două familii de romi

Două localităţi din judeţul Vaslui vor fi sub lupa forţelor de ordine timp de două săptămâni. Măsura extremă a venit după ce întreaga comunitate a fost terorizată de un scandal. Două familii rivale s-au luat la bătaie în stradă şi nu s-au liniştit până când poliţiştii au tras focuri de armă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 23.08.2023, 17:52

Vezi și

Pentru 13 din cei 19 bărbaţi reţinuţi pentru în acest caz s-a luat decizia arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Aceştia au vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani şi fuseseră iniţial reţinuţi pentru 24 de ore din cauza scandalului care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

De la ce ar fi pornit scandalul

Atât în oraşul Murgeni, cât şi în localitatea Simila, pentru două săptămâni autorităţile vor veghea continuu siguranţa şi liniştea publică, fiind desemnate zone speciale de siguranţă publică. În Simila a avut loc la începutul acestei săptămâni un scandal între două familii rivale, una dintre familii venind din Murgeni înarmată cu pietre dar şi cu unelte agricole pentru a-i lua la bătaie pe cei din localitatea Simila. La bază ar fi fost un scandal mai vechi între cele două familii, pornită de la o neînţelegere cu privire la un teren.

În cele din urmă, atunci au intervenit poliţiştii şi cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale care au tras şi mai multe focuri de armă în plan vertical pentru a linişti spiritele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Două localităţi din Vaslui, asediate de poliţie de două săptămâni. Au fost declarate zone speciale de siguranţă după o confruntare violentă între două familii de romi