Antena Meniu Search
x

Video Două maşini, făcute zob de şoferul unei dube, pe o stradă din Mureş. O persoană a fost preluată de elicopterul SMURD

Accident cumplit, ieri dimineaţă, în localitatea mureşeană Lunca. Un şofer de 28 ani, care aştepta să facă stânga pe un drum secundar, a fost lovit violent, din spate, de o dubă. Şoferul autoutilitarei ar fi circulat cu viteză, susţin martorii. În urma incidentului, trei persoane au ajuns la spital. una dintre victime a fost luată cu elicopterul SMURD şi este în continuare în stare gravă.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 08:14

Vezi și

Accidentul a avut loc puţin după ora 11:00. Un şofer aştepta să se elibereze sensul opus de mers, pentru a vira la stânga. A fost însă lovit în plin, violent, de o dubă şi a fost proiectat într-o altă maşină care venea de pe contrasens. Impactul a fost devastator. Şoferul care aştepta să facă virajul a fost şi cel mai grav rănit. 

Suciu Alexandru Valentin Detașamentul de pompieri Reghin: A fost o intervenţie contracronometru pentru extragerea victimei şi predarea ei către echipajul medical de urgenţă. 

Bărbatul de 28 de ani s-a ales cu multiple traumatisme severe, iar după ce l-au stabilizat, medicii de pe ambulanţă 

au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD. 

Pe acelaşi subiect

Biriș Gabriela, asistentă SAJ: Pacienţii sunt stabilizaţi, (TAIE) victima de cod roşu a fost preluată de elicopter, iar cei de cod verde îi preluăm noi şi îi ducem la Spitalul Municipal Reghin. 

Accident cumplit într-o comună din Mureş

În urma teribilului accident, circulaţia a fost blocată zeci de minute în zonă, pe ambele sensuri de mers. Martorii nu îşi pot explica cum s-a putut produce accidentul. 

Martor: Neatenţia, nu ştiu, graba, a stat în telefon. Astea ar putea fi cauzele. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Două maşini, făcute zob de şoferul unei dube, pe o stradă din Mureş. O persoană a fost preluată de elicopterul SMURD