Antena Meniu Search
x

Două persoane au ajuns la spital, după un accident între o camionetă şi un autoturism, în Vaslui

Accident pe raza localităţii Simila, în Vaslui. Două persoane au ajuns la spital, după ce o camionetă şi un autoturism s-au ciocnit pe DE 581. 

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 10:40

Două persoane au ajuns la spital, după un accident între o camionetă şi un autoturism, în Vaslui - Shutterstock

Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital în urma unui accident produs, joi dimineaţă, pe DE 581, în localitatea Simila, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

La faţa locului, Detaşamentul de pompieri Bârlad a acţionat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD tip B2, iar la intervenţie au fost trimise şi două autosanitare tip C şi B aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

"În accident au fost implicate două autovehicule, o autocamionetă şi un autoturism, în care se aflau trei persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite cele două autovehicule avariate, persoanele implicate în accident nefiind încarcerate sau blocate în interior, aşa cum se anunţase în apelul la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. Victimele au fost evaluate şi au primit primul ajutor la faţa locului, ulterior, două dintre acestea fiind transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Două persoane au ajuns la spital, după un accident între o camionetă şi un autoturism, în Vaslui