Antena Meniu Search
x

Două persoane au ajuns la spital în Iaşi, după ce au fost muşcate de şarpe în timp ce adunau crengi în pădure

Două persoane au ajuns la spitale din, în Iaşi, după ce au fost muşcate de şarpe, una dintre acestea fiind atacată de şarpe în timp ce aduna crengi în pădure. Unul dintre pacienţi a rămas internat.

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 20:30

Două persoane au ajuns la spital în Iaşi, după ce au fost muşcate de şarpe în timp ce adunau crengi în pădure - Shutterstock

Medicul-coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că, în ultimele trei zile, doi pacienţi au ajuns în UPU la Spitalul ”Sfântul Spiridon”, după ce au fost muşcaţi de şarpe.

"Primul pacient este din Huşi, judeţul Vaslui. Bărbatul culegea vreascuri în pădure şi a fost muşcat la nivelul mâinii drepte de un şarpe. Întrucât avea manifestări neurologice a fost trimis la spitalul de Neurochirurgie. Apoi a fost redirijat la Spitalul «Sfântul Spiridon», unde a fost internat la Chirurgie Plastică", a precizat medicul Diana Cimpoeşu, potrivit News.

A doua victimă este un bărbat din judeţul Iaşi. Acesta a fost muşcat de şarpe în propria gospodărie.

"A ridicat un braţ de frunze în curte şi a fost muşcat de mână. A ajuns la noi în UPU, i-am administrat ser antiviperin. S-a simţit bine şi a refuzat internarea", a mai spus medicul Diana Cimpoeşu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Două persoane au ajuns la spital în Iaşi, după ce au fost muşcate de şarpe în timp ce adunau crengi în pădure