Antena Meniu Search
x

Galerie foto Două persoane încarcerate şi 5 răniţi, într-un accident în lanţ între 3 maşini în Hunedoara. O fetiţă de 11 ani, transportată la spital cu elicopterul

Accident cumplit pe o şosea din Hunedoara. 7 persoane sunt rănite după un accident rutier între 3 maşini. Două persoane au fost scoase conştiente dintre fiare iar pentru o fetiţă de 11 ani rănita s-a solicitat un elicopter SMURD.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 07:41

Vezi și

În accident au fost implicate 3 autoturisme și au rezultat 7 victime, iar 2 dintre aceste au fost găsite încarcerate. Pompierii au acționat de urgență pentru descarcerarea celor 2 persoane, un tânăr în vârstă de 24 de ani și o femeie în vârstă de 65 de ani, care au fost extrase în siguranță, fiind conștiente și cooperante.

Printre victime, un copil de 11 ani

La locul evenimentului, toate cele 7 victime au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la spitalele din Hațeg, Hunedoara, Deva și Petroșani.

Printre persoanele rănite, s-a numărat și o minoră în vârstă de 11 ani, pentru care s-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD Arad, astfel încât aceasta să fie transportată în cel mai scurt timp posibil la o unitate spitalicească din Timișoara. 

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Două persoane încarcerate şi 5 răniţi, într-un accident în lanţ între 3 maşini în Hunedoara. O fetiţă de 11 ani, transportată la spital cu elicopterul