Antena Meniu Search
x

Cei doi muncitori prinşi sub un mal de pământ în Craiova au murit! Bărbaţii au stat zeci de minute sub pământ!

Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ, în timp ce executau o lucrare, în Dolj. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului.

Sursă foto: ISU Dolj

Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ, în timp ce executau o lucrare, în Dolj. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului.

UPDATE. Cele două persoane prinse sub un mal de pământ în timp ce executau o lucrare au fost scoase la suprafaţă de pompieri, fără suflare. În ciuda eforturilor echupajului medical sosit la faţa locului, cei doi au fost declaraţi morţi. Victimele sunt în vârstă de 49, respectiv 56 de ani. 

Evenimentul s-a petrecut în municipiul Craiova, pe strada Unirii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii intervin pentru scoaterea a două persoane care executau lucrări de construcţie şi au fost surprinse de un mal de pământ, fiind acoperite în totalitate.

La locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare grea şi un container de tip multirisc (cu accesorii de descarcerare, asigurare şi stabilizare, care permit derularea misiunilor de cautare-salvare în medii greu accesibile).  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Cei doi muncitori prinşi sub un mal de pământ în Craiova au murit! Bărbaţii au stat zeci de minute sub pământ!