Antena Meniu Search
x

Două persoane rănite, după un accident în care au fost implicate o maşină şi o ambulanţă

Accident cumplit, aseară, pe Drumul European 581, în judeţul Vaslui. O ambulanţă şi un autoturism s-au izbit frontal, după ce şoferul maşinii a încercat să facă o depăşire neregulamentară şi a ajuns pe contrasens. În urma impactului violent, asistenta de pe ambulanţă şi o femeie care se afla în autoturism au fost rănite şi au ajuns la spital. 

de Lili Trifu

la 31.01.2021, 08:59

Vezi și
  • Şoferul maşinii ar fi vinovat de producerea accidentului din Vaslui.
  • Două femei au fost transportate la spital, în urma producerii accidentului din Vaslui.

Incidentul a avut loc pe raza localităţii Şapte Case, din judeţul Vaslui. Ambulanţa se îndrepta spre Bârlad, după ce lăsase un pacient la spitalul din Vaslui. Un şofer grăbit a încercat însă o depăşire periculoasă, a intrat pe contrasens şi nu a mai putut evita impactul.

Valentin Bicher, ambulanţier: A intrat în depăşire fără să... adică... s-a asigurat el, dar nu a mai reuşit să revină la loc. Am încercat să-l evit, am intrat pe oblic, dânsul a intrat frontal, i-am lăsat loc pe lângă mine, să treacă, nu a reuşit să treacă. Nu am putut evita. N-am avut nicio şansă. Vedeţi cum am venit, se văd urmele. Am încercat să intru în şanţ numai ca să nu îl iau. 

În urma impactului, ambulanţa a fost proiectată pe câmp, iar autoturismul s-a oprit în şanţul de pe marginea şoselei. 

Şoferul autoturismului: A frânat cineva în faţă, eu m-am ferit de el, Salvarea a venit din faţă şi... ne-am ciocnit frontal. 

Şoferul vinovat de producerea accidentului se va alege cu dosar penal

Asistenta care se afla în ambulanţă, în vârstă de 52 de ani, a fost transportată la spital, după ce s-a lovit puternic la cap. Şi soţia şoferului vinovat, care stătea pe locul din dreapta, a fost rănită. 

Marius Stanciu, ISU Vaslui: Detaşamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale, între care o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată cu modul pentru descarcerare, şi o ambulanţă tip C1, cu echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. 

Şoferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Două persoane rănite, după un accident în care au fost implicate o maşină şi o ambulanţă