Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Două scenarii luate în calcul, după apariția noilor imagini cu accidentul din 2 Mai. Ultimele secunde din viața Robertei și a lui Sebi, surprinse de o cameră

Cei opt tineri spulberaţi de Vlad Pascu la intrarea în 2 Mai mergeau pe marginea drumului în momentul accidentului cumplit. O dovedesc imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, care contrazic total apărarea tânărului drogat, potrivit căreia cei loviţi cu maşina, se aflau pe carosabil. Vorbim despre încă o probă importantă în dosar, după înregistrarea audio făcută de camera GoPro a lui Sebastian, unul dintre tinerii ucişi de Vlad Pascu.

De Cosmina Balint la 29.09.2023, 17:58
Vezi și

Avocatul familiilor victimelor din tragicul accident este cel care a intrat în posesia imaginilor de pe una dintre camerele de supraveghere instalate la intrarea în localitatea 2 Mai.

Două scenarii luate în calcul, după apariția noilor imagini cu accidentul din 2 Mai

În imagini sunt surprinși tinerii care se plimbau pe marginea șoselei fără a încurca în vreun fel traficul rutier din acea zonă. Avocatul vine cu două posibile scenarii după ce a văzut aceste imagini: fie Vlad Pascu a vrut să intre în mod intenționat în acel grup de tineri, fie nu a mai putut redresa mașina din cauza stării pe care o avea în urma consumului de droguri. 

Tragicul accident din 19 august s-a soldat cu decesul a două persoane, iar în prezent atât Vlad Pascu, cât și mama lui se află în arestul poliției, iar tatăl lui, sub măsura controlului judiciar. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Două scenarii luate în calcul, după apariția noilor imagini cu accidentul din 2 Mai. Ultimele secunde din viața Robertei și a lui Sebi, surprinse de o cameră