Antena Meniu Search
x

Video Două scenarii luate în calcul, după apariția noilor imagini cu accidentul din 2 Mai. Ultimele secunde din viața Robertei și a lui Sebi, surprinse de o cameră

Cei opt tineri spulberaţi de Vlad Pascu la intrarea în 2 Mai mergeau pe marginea drumului în momentul accidentului cumplit. O dovedesc imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, care contrazic total apărarea tânărului drogat, potrivit căreia cei loviţi cu maşina, se aflau pe carosabil. Vorbim despre încă o probă importantă în dosar, după înregistrarea audio făcută de camera GoPro a lui Sebastian, unul dintre tinerii ucişi de Vlad Pascu.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 29.09.2023, 17:58

Vezi și

Avocatul familiilor victimelor din tragicul accident este cel care a intrat în posesia imaginilor de pe una dintre camerele de supraveghere instalate la intrarea în localitatea 2 Mai.

Două scenarii luate în calcul, după apariția noilor imagini cu accidentul din 2 Mai

În imagini sunt surprinși tinerii care se plimbau pe marginea șoselei fără a încurca în vreun fel traficul rutier din acea zonă. Avocatul vine cu două posibile scenarii după ce a văzut aceste imagini: fie Vlad Pascu a vrut să intre în mod intenționat în acel grup de tineri, fie nu a mai putut redresa mașina din cauza stării pe care o avea în urma consumului de droguri. 

Tragicul accident din 19 august s-a soldat cu decesul a două persoane, iar în prezent atât Vlad Pascu, cât și mama lui se află în arestul poliției, iar tatăl lui, sub măsura controlului judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Două scenarii luate în calcul, după apariția noilor imagini cu accidentul din 2 Mai. Ultimele secunde din viața Robertei și a lui Sebi, surprinse de o cameră