Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini surprinse înainte de tragedia din 2 Mai. Vlad Pascu i-a omorât pe tineri în timp ce mergeau pe trotuar

Tragedia din 2 Mai a fost filmată! Accidentul provocat de Vlad Pascu, în urma căruia doi tineri au murit, a fost surprins de o cameră de supraveghere. Este încă probă importantă în dosar, după înregistrarea făcută de o cameră GoPro pe care Sebastian Olariu, unul dintre tinerii ucişi de Pascu, o avea în borsetă, la momentul accidentului.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 13:19

Vezi și

La o lună de la tragedie apar primele imagini care au surprins minutele dinaintea tragicului accident din 2 Mai şi care scot la lumină informaţii vitale în anchetă.

Din imaginile surprinse de către camerele de supraveghere se vede clar că tinerii în care a intrat cu maşina şoferul drogat mergeau pe trotuar, nicidecum pe partea carosabilă.

Avocatul Adrian Cuculis, cel care a şi făcut publice scenele, spune că grupul de opt tineri era organizat în aşa fel încât să nu încurce cu nimic traficul rutier. Cuculis vine cu două posibile scenarii: fie Vlad Pascu a vrut să intre intenţionat în acel grup, fie nu a mai putut redresa maşina din cauza stării pe care o avea în urma consumului de droguri. 

Vă reamintim că doi studenţi au murit, în luna august, după ce au fost loviţi cu maşina, la ieşire din staţiunea 2 Mai, de Vlad Pascu, tânărul despre care s-a stabilit că a condus sub influenţa unui cocktail de droguri. În prezent, atât Pascu cât şi mama lui se află în arestul Poliţiei, iar tatăl său se află sub măsura controlului judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Primele imagini surprinse înainte de tragedia din 2 Mai. Vlad Pascu i-a omorât pe tineri în timp ce mergeau pe trotuar