Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Primele imagini surprinse înainte de tragedia din 2 Mai. Vlad Pascu i-a omorât pe tineri în timp ce mergeau pe trotuar

Tragedia din 2 Mai a fost filmată! Accidentul provocat de Vlad Pascu, în urma căruia doi tineri au murit, a fost surprins de o cameră de supraveghere. Este încă probă importantă în dosar, după înregistrarea făcută de o cameră GoPro pe care Sebastian Olariu, unul dintre tinerii ucişi de Pascu, o avea în borsetă, la momentul accidentului.

De Redactia Observator la 29.09.2023, 13:19
Vezi și

La o lună de la tragedie apar primele imagini care au surprins minutele dinaintea tragicului accident din 2 Mai şi care scot la lumină informaţii vitale în anchetă.

Din imaginile surprinse de către camerele de supraveghere se vede clar că tinerii în care a intrat cu maşina şoferul drogat mergeau pe trotuar, nicidecum pe partea carosabilă.

Avocatul Adrian Cuculis, cel care a şi făcut publice scenele, spune că grupul de opt tineri era organizat în aşa fel încât să nu încurce cu nimic traficul rutier. Cuculis vine cu două posibile scenarii: fie Vlad Pascu a vrut să intre intenţionat în acel grup, fie nu a mai putut redresa maşina din cauza stării pe care o avea în urma consumului de droguri. 

Vă reamintim că doi studenţi au murit, în luna august, după ce au fost loviţi cu maşina, la ieşire din staţiunea 2 Mai, de Vlad Pascu, tânărul despre care s-a stabilit că a condus sub influenţa unui cocktail de droguri. În prezent, atât Pascu cât şi mama lui se află în arestul Poliţiei, iar tatăl său se află sub măsura controlului judiciar.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Primele imagini surprinse înainte de tragedia din 2 Mai. Vlad Pascu i-a omorât pe tineri în timp ce mergeau pe trotuar