Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Captură uriaşă de sezon: Două tone de petarde şi artificii care urmau să se vândă ilegal au fost confiscate în Ilfov (Video)

Două tone de petarde şi artificii fără documente au fost descoperite şi confiscate de poliţiştii din Ilfov de la trei bărbaţi care ar fi comercializat ilegal.

de Redactia Observator

la 28.12.2017 , 10:22

Două tone de petarde şi artificii fără documente au fost descoperite şi confiscate de poliţiştii din Ilfov de la trei bărbaţi care ar fi comercializat ilegal articolele pirotehnice, potrivit Poliţiei Române.

Miercuri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Ilfov, împreună cu poliţişti din Voluntari, au prins în flagrant delict trei bărbaţi care încercau să comercialize ilegal 2.000 de kilograme de petarde şi artificii către persoane fizice neautorizate. Cei trei au încercat să vândă petardele în localităţile Dobroeşti şi Găneasa din judeţul Ilfov, precum şi în Bucureşti.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe numele celor trei persoane au fost întocmite dosare penale, iar articolele pirotehnice descoperite au fost confiscate.

Poliţiştii au stabilit că articolele pirotehnice ar fi fost procurate de la două societăţi de profil din judeţele Constanţa şi Gorj, fiind făcute verificări privind legalitatea acestor operaţiuni.

Sursa: News.ro , Youtube.com

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Captură uriaşă de sezon: Două tone de petarde şi artificii care urmau să se vândă ilegal au fost confiscate în Ilfov (Video)