Antena Meniu Search
x

Două tramvaie s-au ciocnit frontal în București, șase călători au ajuns la spital

Momente de panică în Capitală. Două tramvaie pline cu oameni s-au ciocnit frontal într-o zonă intens circulată, iar şase călători au ajuns răniţi la spital. Vinovat ar fi chiar unul dintre vatmani, care ar fi uitat să schimbe macazul.

de Redactia Observator

la 27.05.2020, 22:21

Vezi și
  • Șase victime, transportate la spital
  • Traficul a fost blocat timp de 20 de minute

Ora 11 şi 40 de minute, Bucureşti. Două tramvaie pline de oameni se ciocnesc frontal în zona Eroii Revoluţiei. Călătorii sunt aruncaţi unii peste alţii, în timp ce zgomotul puternic îi sperie pe trecătorii din zonă.

Primele cercetări arată că vatmanul tramvaiului de pe linia 7, care circula pe şoseaua Olteniţei spre şoseaua Giurgiului, ar fi uitat să schimbe macazul. Din sens opus, venea cu viteza tramvaiul 11. Nici unul dintre cei doi vatmani nu a reuşit să frâneze la timp. iese hartă

În impactul violent, şapte călători au fost răniţi.

DANIEL VASILE, PURTĂTOR DE CUVÂNT ISU 6 dintre acestea (n.r. persoane rănite) au fost transportate la spitalele Bagdasar, Universitar şi Sf. Ioan. Starea acestora era una stabilă, nu prezentau leziuni foarte grave.

Întradevăr, se aflau mai mulţi pasageri în tramvai, nu avem cu exactitate numărul acestora, mulţi au coborât în primele momente de după impact, nu au prezentat leziuni, nu au avut probleme medicale.

Din cauza impactului, traficul din zonă a fost blocat mai bine de 20 de minute. În spatele meu, sunt mai multe tramvaie care aşteaptă să fie repornite

Circulaţia a fost reluată după ce reprezentanţii Societăţii de Tranport Public au reuşit să scoată de pe şine tramvaiele lovite. Poliţiştii i-au testat pe cei doi vatmani. Nici unul nu consumase alcool, dar ancheta continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două tramvaie s-au ciocnit frontal în București, șase călători au ajuns la spital