Antena Meniu Search
x

Video Trei vagoane dezafectate, cuprinse de flăcări între Podul Grand şi Podul Basarab. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru a stinge incendiul

Un incendiu a cuprins miercuri trei vagoane dezafectate între Podul Grand şi Podul Basarab. Pompierii din Bucureşti intervin pentru stingerea flăcărilor.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 13:50

Vezi și

UPDATE 13:50. În urma incendiului au fost afectate 3 vagoane. În acest moment se fac verificări în vederea identificării și lichidării ultimelor focare.

ŞTIREA INIŢIALĂ. "Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate poziţionate între Podul Grand şi Podul Basarab. Alertate 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 2 ambulanţe SMURD", a transmis, miercuri, ISU Bucureşti-Ilfov. Sursa citată a precizat că incendiul este localizat şi nu mai există posibilitatea de extindere. 

CFR Infrastructură a precizat că circulaţia trenurilor nu este afectată. "În jurul orei 12:45, în grupa tehnică Basarab (Grupa B), s-a produs un incendiu la un vagon dezafectat, staţionat pe linia 3 B. S-a solicitat intervenţia pompierilor militari. Menţionez că circulaţia trenurilor in staţiile Basarab şi Bucureşti Nord nu este afectată", a transmis, miercuri, CFR Infrastructură. 

Nu există victime în urma incendiului

"CFR Călători informează că în data de 27 septembrie a.c., s-a produs un incendiu la 2 vagoane dezafectate din staţia Bucureşti Basarab. Conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii, a fost avizat Serviciul de urgenţă 112, iar echipele de intervenţie specială s-au deplasat la faţa locului pentru stingerea incendiului. Din primele informaţii nu a fost găsită nicio persoană rănită. Menţionăm că circulaţia trenurilor nu este afectată", au transmis, la rândul lor, reprezentanţii CFR Călători. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Trei vagoane dezafectate, cuprinse de flăcări între Podul Grand şi Podul Basarab. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru a stinge incendiul