Antena Meniu Search
x

Dragoş Băsescu, nepotul lui Traian Băsescu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare!

Curtea de Apel Bucureşti i-a majorat pedeapsa lui Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte al României Traian Băsescu, condamnându-l definitiv la 3 ani.

Dragoş Băsescu, nepotul lui Traian Băsescu, Dragoş, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare!

Curtea de Apel Bucureşti i-a majorat pedeapsa lui Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte al României Traian Băsescu, condamnându-l definitiv la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă.   

„Majorează pedeapsa aplicată inculpatului Băsescu Dragoş pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă,prevăzută de art.291 alin.1 Cod penal cu aplicarea art.6 din Legea nr.78/2000 de la 2 ani şi 6 luni închisoare la 3 ani închisoare.(…) Definitivă”, se arată în minuta Curţii de Apel Bucureşti.

Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte al României Traian Băsescu, fusese condamnat anul trecut, pe 17 ianuarie, de către magistraţii Tribunalului Bucureşti la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, decizia fiind în primă instanţă.

Nepotul fostului preşedinte a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că a cerut un milion de euro de la un om de afaceri, promiţând că intervine la DIICOT pentru soluţionarea favorabilă a dosarului acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Dragoş Băsescu, nepotul lui Traian Băsescu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare!