Antena Meniu Search
x

O fată și un băiat de 18 ani au murit într-un accident cumplit, în Dolj. Tânăra a fost aruncată din BMW, după ce s-au răsturnat de mai multe ori

Doi tineri, un băiat de 18 ani și o fată care urma să-și sărbătorească majoratul peste câteva zile, și-au pierdut viața, în această dimineață, în urma unui groaznic accident rutier. Tragedia a avut loc în jurul orei 4.00, pe DN 6B, în afara localităţii Dudoviceşti, județul Dolj.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.07.2022, 12:27

Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, a pierdut controlul volanului, moment în care mașina s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului.

În urma accidentului, șoferul de 18 ani, care avea permis de doar două luni de zile, a murit pe loc.

Impactul a fost fatal și pentru pasagerul din mașină, o fată care luna aceasta ar fi trebuit să-și sărbătorească majoratul. Potrivit polițiștilor, accidentul a fost extrem de violent. BMW-ul s-a răsturnat de mai multe ori, tânăra fiind aruncată din mașină.

Fata a fost găsită câteva ore mai târziu, în spatele unui gard.

Pe acelaşi subiect

Martorii spun că băiatul ar fi circulat cu viteză, în momentul producerii tragediei.

Ce spun polițiștii doljeni

"În această dimineață, ora 04.40 polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 6 B, în afara localității Dudovicești, a avut loc un accident rutier. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o tânără de 18 ani, din comuna Almăj, pasager în autoturism au decedat", a transmis IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă să facă cercetări, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fată și un băiat de 18 ani au murit într-un accident cumplit, în Dolj. Tânăra a fost aruncată din BMW, după ce s-au răsturnat de mai multe ori