Antena Meniu Search
x

Video Dragoş, un tânăr tătic de 23 de ani, a murit înecat în Lacul Snagov. A lăsat în urmă o fetiţă de doar 2 anişori

Incident tragic la doar câţiva kilometri de Capitală. Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, ieri după-amiază, după ce s-a aruncat în Lacul Snagov şi nu a mai putut ieşi la suprafaţă. Apropiaţii lui au sunat disperaţi la 112, iar mai multe echipaje au ajuns pentru a-l salva, dar a fost prea târziu

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 08:24

Dragoş avea 23 de ani şi a venit la scăldat cu mai multe rude, pentru a se răcori.

Deși nu știa să înoate, a sărit în apă, chiar dacă a fost atenţionat cu câteva momente înainte, spun apropiaţii. "Când a sărit, a ieşit puţin la suprafaţă. După aceea s-a dus înapoi la fund. A zis o dată au şi atât", povesteşte un bărbat. 

Tânăr tătic, înecat în Lacul Snagov

Vezi și

Apa are în jur de 4 metri adâncime în acel loc, iar pentru o persoană neexperimentată o astfel de aventură poate fi fatală. În momentul în care și-a dat seama că bărbatul se îneacă, cumnatul lui a încercat să îi salveze viaţa. Din păcate, fără rezultat.

Pe acelaşi subiect

Pompierii ajunși la faţa locului au fost cei care l-au scos pe bărbat din apă. 

"S-a dus la fund şi s-a băgat un băiat după el ca să îl salveze şi l-a scăpat şi nu a mai putut să îl scoată afară. Dureros", mărturiseşte un alt bărabt.

Tânărul era tatăl unei fetiţe de doar 2 anişori

Medicii au încercat minute bune să îl salveze pe bărbat, însă a fost prea târziu. Tânărul a lăsat în urmă o fetiţă de doar 2 anişori şi o familie îndurerată.

Anne Ciolcă, IPJ Ilfov: În urma activităţilor de căutare, scafandrii au scos din apă un tânăr de 23 de ani, pentru care echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare. Cu toate eforturile depuse pentru salvarea vieţii tânărului găsit în lacul Snagov, a fost declarat decesul acestuia. 

Soția tânărului a fost în stare de șoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale în momentul în care a aflat despre tragedie. De ajutorul medicilor a avut nevoie și unul dintre martori, care a asistat la scenele de groază. În urmă cu 3 ani, un alt bărbat și-a pierdut viața, chiar în același loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Dragoş, un tânăr tătic de 23 de ani, a murit înecat în Lacul Snagov. A lăsat în urmă o fetiţă de doar 2 anişori