Antena Meniu Search
x

Drama familiei spulberate în drum spre mare de un tânăr șofer care intenționa să-și pună capăt zilelor

Tragedie de nedescris pe o şosea din Dolj. O familie a fost spulberată în drum spre mare de un tânăr care a intrat intenţionat pe contrasens cu gândul să-şi ia viaţa, după ce a fost părăsit de iubită. Tatăl şi fetiţa de șase ani au murit pe loc, iar mama este în stare gravă la spital. Victimele cumpăraseră maşina cu doar o zi în urmă. 

de Redactia Observator

la 28.07.2020, 20:06

Vezi și
  • Trei persoane au murit, în urma accidentului din Dolj, iar una este grav rănită.
  • Tânărul care intenționa să-și pună capăt zilelor suferise o dezamăgire în dragoste.

Abia se crăpa de ziuă când tânărul de 25 de ani a plecat la drum, cu intenția clară de a-și încheia socotelile cu viața. La nici cinci kilometri de casă şi-a întâlnit victimele pe şosea. O familie care plecase la mare. A pătruns pe contrasens și nu a mai ridicat piciorul de pe accelerație. 

Bărbatul și fetița sa în vârstă de șase ani nu au avut nicio șansă. Impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii a sărit, iar din autoturism nu a mai rămas decât un morman de fiare contorsionate.

La locul impactului, imaginile sunt terifiante chiar şi pentru anchetatori. 

Pe Dan şi Ramona Băcescu, părinţii i-au văzut ultima dată înainte cu doar câteva ore să plece spre mare. Cei doi erau fericiţi, îşi cumpăraseră maşină nouă în urmă cu doar o zi pentru această călătorie. 

Maria Băcescu, mama şoferului: Au venit aici la noi şi s-au grăbit, că le-am spus să intre şi: Nu, mamă, că plecăm la mare cu maşina. Şi a plecat la mare şi uitaţi ce s-a întâmplat. El niciodată nu a avut viteză. Niciodată. Să facă accident, niciodată.

Dan era şofer pe TIR şi lucra în Germania. Îndoliaţi, părinţii refuză să creadă coşmarul prin care trec. 

Maria Băcescu, mama şoferului: Mai bine de mă lua pe mine Dumnezeu, nu să-mi ia copilul.

Mihai Băcescu, tatăl șoferului: Erau fericiţi, aveau o fată, asta e. Dacă Dumnezeu aşa a vrut. Mai bine ne lua pe noi Dumnezeu.

Singura supravieţuitoare, Ramona, este acum în stare gravă la spital. 

Bogdan Fănuță, Spitalul de Urgenţă Craiova: Are fracturi la nivelul bazinului, coloanei cervicale şi un traumatism cranian.

Dan Ancuţelu, naşul familiei: Ea chiar dacă şi-ar reveni, vă daţi seama, nu găseşti, nu mai ai copilul, nu mai ai pe nimeni şi ştii ce s-a întâmplat, e durere, e durere. 

Durere şi şoc şi în familia tânărului criminal 

Gheorghița Pătru, bunica tânărului care a provocat accidentul: Nu ne așteptam să comită un asemenea gest, niciodată. La vârsta lui, 25 de ani, să facă așa ceva ...

Mama tânărului care a provocat accidentul: Nu voia să-mi spună nimic, îmi închidea telefonul. Nu voia, nu comunica. Nu pot să văd nici accidentul, nu am forță. Mă pun doctorii numai pe calmante. Nu mai am nici lacrimă, nu mai pot nici să mai vorbesc. 

Tânărul care a provocat accidentul a murit. Şi-a motivat gestul dement prin faptul că suferă după o despărţire din dragoste. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Drama familiei spulberate în drum spre mare de un tânăr șofer care intenționa să-și pună capăt zilelor