Antena Meniu Search
x

Video Drama ofiţerului MAI care s-a împuşcat în maşină, într-o parcare din Satu Mare. Soţia l-a găsit fără suflare

Un ofiţer al Ministerului de Interne, angajat al Serviciului de Informaţii, a fost găsit împuşcat în propria maşină, într-o parcare din Satu Mare. Soţia, care este purtător de cuvânt al ISU Satu-Mare a fost cea care l-a descoperit în autoturismul parcat în apropierea unei staţii de autobuz.

de Angela Bertea

la 03.03.2023, 13:12

Vezi și

"Din primele cercetări, este vorba despre un act suicidal. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără suflare de către soţia sa, în această dimineaţă, într-o zonă destul de circulată din Satu Mare. De asemenea, se pare că arma găsită ar fi cea din dotare", spune Angela Bertea, reporter Observator.

Ce l-ar fi împins pe ofiţerul MAI să-şi ia zilele

"Tot potrivit unor surse, bărbatul ar fi avut nişte neînţelegeri în familie în ultima perioadă şi s-ar fi despărţit de soţia lui. Era tatăl a doi copii minori. Ancheta a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, pentru a stabili cu exactitate motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest, dar şi împrejurările în care a avut loc tragicul incident", adaugă Angela Bertea, reporter Observator.

"La data de 3 martie a.c., în jurul orelor 08.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că, în municipiul Satu Mare, o persoană ar fi comis un act suicidal, prin folosirea unei arme tip pistol. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă", a transmis, vineri, IPJ Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Drama ofiţerului MAI care s-a împuşcat în maşină, într-o parcare din Satu Mare. Soţia l-a găsit fără suflare