Antena Meniu Search
x

DREPTATE pentru Răzvan! Doi tineri de 18 şi 19 ani au fost acuzaţi de UCIDEREA în bătaie a românului în Marea Britanie. Un al cincilea suspect a fost arestat

Doi dintre cei patru adolescenți arestaţi de poliția din Kent, după moartea lui Răzvan Sârbu, al cărui corp a fost găsit într-o pădure, au fost acuzaţi de uciderea românului de 21 de ani.

Doi dintre cei patru adolescenți arestaţi de poliția din Kent, după moartea lui Răzvan Sârbu, al cărui corp a fost găsit într-o pădure, au fost acuzaţi de uciderea românului de 21 de ani.

Jimmy Buckley (19 ani) şi Alex Macdonald (18 ani) sunt cei doi tineri acuzaţi, marţi, că l-au ucis în bătaie pe Răzvan Sîrbu, al cărui corp a fost găsit într-o pădure, la marginea orașului Maidstone.

Alţi doi adolescenți, de doar 14 și 15 ani, au fost reţinuţi de poliţie în acest caz, însă ei au fost eliberaţi pe cauţiune, până când vor fi adunate noi date în anchetă, scrie www.kentonline.co.uk.

Pe acelaşi subiect

Cei patru sunt suspectați că l-au bătut până la moarte pe Răzvan Sîrbu, un tânăr de 21 de ani, originar din Iași.

Potrivit sursei citate, o a cincea persoană, un tânăr de 18 ani, a fost reţinut de poliţie, azi-noapte, el aflându-se în custodia poliţiei locale. Se pare că este vorba despre fără o adresă fixă, la fel ca Răzvan.

Potrivit polițiștilor britanici, românul ar fi trăit într-un cort, în acea pădure, nu departe de o șosea intens circulată. Răzvan Sîrbu era singur și nu avea domiciliu în Marea Britanie, unde venise să caute de lucru. Se pare că tânărul era însă șomer. Mai mulți locuitori ai orașului spun că l-ar fi văzut în câteva rânduri, în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » DREPTATE pentru Răzvan! Doi tineri de 18 şi 19 ani au fost acuzaţi de UCIDEREA în bătaie a românului în Marea Britanie. Un al cincilea suspect a fost arestat