Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Drifturi în parcarea unui centru comercial din București. Teribilistul a pus în pericol zeci de oameni și apoi a fugit de Poliție (Video)

Teribilistul care a făcut drifturi în parcarea unui centru comercial din București a pus în pericol zeci de oameni, iar apoi a fugit de Poliție.

de Redactia Observator

la 07.04.2018 , 10:32

Drifturi în parcarea unui centru comercial din București. Teribilistul a pus în pericol zeci de oameni și apoi a fugit de Poliție - Observator

Teribilistul care a făcut drifturi în parcarea unui centru comercial din București a pus în pericol zeci de oameni, iar apoi a fugit de Poliție.

Totul a început seara trecută în parcarea unui centru comercial din Băneasa, acolo unde tânărul, aflat la volanul unei mașini neînmatriculate, a început să facă 'cerculețe' printre mașini și printre zeci de oameni aflați la cumpărături.

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, el avea și permisul de conducere suspendat.

Pe acelaşi subiect

Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de Poliție.

În momentul în care a văzut mașina de Poliție, teribilistul a încercat să fugă.

Polițiștii l-au somat să se oprescă și apoi au tras mai multe focuri de avertisment.

"A fost somat verbal să se oprească, dar a refuzat şi a continuat în aceeasi atitudine, fapt pentru care unul dintre agenţii de poliţie a utilizat armamentul din dotare, trăgând, după somaţie, foc în plan vertical", au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum tânărul face mai multe drifturi printre mașinile parcate, dar și printre zecile de oameni care se aflau în acel moment la cumpărături.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Drifturi în parcarea unui centru comercial din București. Teribilistul a pus în pericol zeci de oameni și apoi a fugit de Poliție (Video)