Antena Meniu Search
x

Campionatul european al dronelor, la salina Turda! Echipa Cehiei a câştigat la limită etapa din România

O etapă a campionatului european al dronelor, un fel de Ligă a Campionilor dronelor, a fost găzduită în salina Turda.

Vezi și

O etapă a campionatului european al dronelor, un fel de Ligă a Campionilor dronelor, a fost găzduită în salina Turda. Echipele au venit de pe tot continentul ca să îşi dovedească priceperea. Câştigătorii sunt din republica Cehă.

Rapide şi zgomotoase, zeci de drone au zburat ieri pe circuitul special amenajat în salina Turda. Cursa este menită să îi identifice pe cei mai talentați operatori de drone din lume.

Fanii s-au adunat în număr mare pentru a admira şi a încuraja echipele care aveau o misiune dificilă. Să treacă rapid printre obstacolele luminoase, fără să le atingă!

Victoria a fost disputată la limită. O singură greşeală a departajat echipele favorite.

Jan Mittner, membru al echipei câştigătoare:

Locul acesta este cu adevărat uimitor! Am fost aici şi anul trecut, şi am cele mai frumoase aminiri de aici. Mă bucur mult că am reuşit să urcăm pe podium, aici. Este prima noastră victorie după ce am câştigat de trei ori locul trei. Suntem, aşadar, extrem de fericiţi că am reuşit!  

Este a patra etapă a Campionatului dronelor. Primele trei etape au avut loc la Paris, Vaduz și în Bruxelles. Prima ediţie Drone Champions League a avut loc, pentru prima dată în România în 2016, tot la Salina Turda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Campionatul european al dronelor, la salina Turda! Echipa Cehiei a câştigat la limită etapa din România