Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un drujbar din Vrancea a murit strivit de un copac, chiar în ultima sa zi de muncă. O fetiţă de doar două săptămâni a rămas fără tată

Un tânăr de 27 de ani a murit, iar cumnatul său a fost grav rănit, după ce un copac a caăzut peste ei, joi, în comuna Fitioneşti din Vrancea.

de Redactia Observator

la 22.12.2017 , 13:56

Un tânăr de 27 de ani a murit, iar cumnatul său a fost grav rănit, după ce un copac a caăzut peste ei, joi, în comuna Fitioneşti din Vrancea. O fetiţă de numai două săptămâni a rămas fără tată. 

Bărbatul rănit este internat la spital cu răni la cap și coloana vertebrală. 

Tânărul în vârstă de 27 de ani lucra ca drujbar pentru o societate. A murit cu o zi în urmă, strivit de un copac, în punctul Ursoaia, comuna Fitionești, într-o zona în care au loc exploatări forestiere. Astăzim ar fi trebuit să fie ultima zi de muncă, înainte de sărbători. 

Articolul continuă după reclamă

"Polițiștii secției 10 Panciu au fost sesizați ieri, în jurul orei 15:10, prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul ca un barbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Câmpuri, care se afla în pădure, într-o zona în care se efectuau exploatări forestiere ar fi murit. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă" ne-a declarat agent principal Paula Enache din cadrul Biroului de Presa al IPJ Vrancea. 

În cauză a fost întocmit dosar pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Sursă: monitorulvn.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un drujbar din Vrancea a murit strivit de un copac, chiar în ultima sa zi de muncă. O fetiţă de doar două săptămâni a rămas fără tată