Antena Meniu Search
x

Foto "Drum lin către îngeri, Dia mea! Cândva ne vom regăsi!" Diana, o tânără din Constanţa care visa să devină medic, a murit după o luptă crâncenă cu cancerul

A visat să facă oamenii bine şi să îi vindece de bolile care le macină trupurile, dar Diana a aflat cu durere că, la rândul său are de dus o luptă pe viaţă şi pe moarte cu cancerul.

de Monica Palade

la 23.01.2023, 13:40

Diagnosticată în toamna anului 2016, tânăra din Constanţa nu a renunţat la vise. Şi-a terminat facultatea şi a sperat până în ultima clipă că va reuşi. Dar boala a lovit şi mai rău. Toţi cei dragi i-au fost alături şi s-au rugat pentru ea. Din păcate, inima i s-a oprit pentru totdeauna.

"Cândva ne vom regăsi!"

Mesajele de condoleanţe au curs pe reţelele de socializare. Un „rămas bun” plin de emoţie a fost postat şi de mama Dianei, dar şi de iubitul ei. „Cand îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Azi a chemat-o pe Diana, buna si frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică! Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat şi că ați crezut în vindecarea ei. Vă vom anunța locul şi data înhumării, în zilele ce urmează! DUMNEZEU TE ȚINE ÎN BRAȚE ACUM,DİANA MEA BUNĂ!”

“OFF Diana draga mea, as fi vrut sa postez asta cu alt motiv, am sperat cu totii ca ne vom revedea cu tine zambitoare, vesela si mereu cu o vorba buna de spus dar azi ai plecat printre ingeri. O veste ce ne-a cutremurat sufletele si ne-a inundat ochii de lacrimi. Rest in pace”.

“Dumnezeu sa te odihneasca in pace, fata frumoasa și bună Diana!”, “Mă bucur că te-am cunoscut, că am râs, că am dansat. De la tine am învățat ce înseamnă optimismul. Rămas bun, Diana.. ”, “Diana, ai fost o minune! Cel mai optimist om, cu o credință care poate muta munții. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău. O sa ne lipsești tuturor.”, “Ne este greu să găsim cuvintele, ai plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Am crezut și am sperat odată cu tine și cu toți ceilalți care ti-au fost alături, însă Dumnezeu a ales cum a știut El ... tot El îti va da pacea și locul în Împărăția Sa! Fata buna, puternica si optimista! Nu pot sa cred, ai fost cel mai bun exemplu de optimism pentru mine! Dumnezeu să te ierte! Adio Diana, nu te vom uita niciodată!”, “Fata cu ochii ca albastrul cerului...ce durere mare, bunul Dumnezeu sa o așeze în dreapta Sa iar dumneavoastra și familiei sa va dea putere și alinare! Dumnezeu sa o odihnească în pace!”

“Dia mea, îți mulțumesc că mi-ai permis să fac parte din viața ta!Am învățat atât de multe de la tine!Am dus împreună atâtea lupte!Am trăit atâtea emoții, bucurii și tristeți. Tu știi că aș face din nou același lucru, acum și întotdeauna și în toate viețile viitoare!Am sperat până în ultima clipă că bunul Dumnezeu va face o minune pentru tine!Pentru noi, pentru viitorul nostru.Aveam atâtea vise și atâtea planuri de realizat!Te voi iubi mereu!Voi fi puternic, așa cum ți-am promis! Drum lin către îngeri! Cândva ne vom regăsi!”, a scris şi iubitul Dianei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Drum lin către îngeri, Dia mea! Cândva ne vom regăsi!" Diana, o tânără din Constanţa care visa să devină medic, a murit după o luptă crâncenă cu cancerul