Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Drum lin, sora mea". Gabriela, tânăra ucisă de tren în Arad, urma să primească inelul de logodnă peste câteva zile

Un teribil accident feroviar a luat viaţa unei tinere, marți după-masă, la trecerea peste calea ferată din Nădab, judeţul Arad. Gabriela a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea a fost spulberată de tren. Fata avea doar 22 de ani și urma să fie cerută în căsătorie peste câteva zile.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.01.2022, 13:34

Tragedia a avut loc în jurul orei 16.00. 

Gabriela, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Nădab, se afla la volanul mașinii sale, un Volkswagen Golf, când, din motive încă neștiute, nu a oprit la trecerea de cale ferată din localitate, fiind spulberată de un tren de călători regional. Din nefericre, impactul a fost unul extrem de violent, șoferița namaivând nicio șansă să scape cu viață. 

Golful fetei a fost izbit cu viteză de trenul privat Interregional 10501, mașina fiind târâtă pe şine sute de metri. Potrivit polițiștilor arădeni, Gabriela a murit pe loc.

"În această după-masă (ieri n.r.), în jurul orei 16, polițiștii Orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar în localitatea Nădab, județul Arad. Din cercetări a reieșit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe D.N.79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timișoara spre Oradea. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului care se afla singură în vehicul. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun", au transmis reprezentanții IPJ Arad după producerea accidentului.

Pe acelaşi subiect

La accidentul de la Nădab au intervenit două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, Descarcerarea Grea, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, două echipaje de stingere și modul descarcerare a Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș și Ineu, dar și un echipaj SMURD de Tip B de la Garda de Intervenție Chișineu-Criș. 

Din păcate, medicii care au intervenit nu au mai putut decât să constate decesul tinerei de 22 de ani.

Circulația trenurilor a fost oprită temporar, după accidentul mortal din Arad

Imaginile de la locul tragediei sunt răvășitoare, autoturismul fetei fiind complet zdrobit. În urma accidentului, circulaţia feroviară în zonă a fost blocată mai multe ore, până la finalizarea cercetărilor, iar mașina mutată de pe şine. 

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi (ieri n.r.), în jurul orei 16.00, ca urmare a neasigurării de către conducătorul auto la trecerea la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Nădab – Șimand, s-a produs lovirea unui autoturism de către trenul privat Interregional 10501, care circulă în relația Timișoara Nord – Oradea. Din informațiile transmise de la locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Interregional nu au fost răniți, accidentul rutier soldându-se cu decesul unui pasager din autoturism (...). Menționăm faptul că, toate trenurile staționate temporar, până la finalizarea cercetărilor de la locul accidentului rutier, sunt alimentate cu energie electrică și căldură.

Campania Națională de Căi Ferate CFR cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului", se arată în informarea CFR SA.

Gabriela urma să fie cerută în căsătorie peste câteva zile

Moartea fulgerătoare a Gabrielei i-a șocat pe apropiați. Familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o nu înțeleg cum o fost posibilă o asemenea nenorocire.

"Drum lin Sora mea. Dumnezeu sa te aibă în paza lui", a scris sora Gabrielei pe Facebook.

Tot ea a distribuit un mesaj al TV Arad care dezvăluie faptul că tânăra de 22 de ani urma să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, peste câteva zile:

"În spatele fiecărui accident tragic se află o poveste. În această după-masă, în jurul orei 16, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar în localitatea Nădab, din județul Arad. Din cercetări a reieșit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un tren regional. După ce s-au deplasat la fața locului, echipajele au constatat decesul femeii de la volan. Așa ar suna știrea brută. În spatele volanului însă, se afla Gabriela, o tânără ambitioasă, plină de veselie și indrăgită de prieteni și apropiați. Fata era într-o relație cu un tânăr, care plănuia să o ceară în casătorie. Inelul era deja cumpărat și primise în prealabil, permisiunea familiei fetei, de a o cere în căsătorie. Plănuia marele eveniment pentru săptămâna viitoare. Nu a mai avut timp, însă... Tragicul accident a luat-o pe Gabriela dintre noi. Condoleanțe familiei îndoliate!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Doamne Gabi, nu mai pot să zic nimic decat Dumnezeu să te odihnească în pace suflet blând"  / "Prea tânără te-ai dus nepoată, azi la 12 cind l-am dus pe Cosmin la maică-sa ați venit după mine la magazin și m-ai întrebat unchiule dai ultima cafea?? Am zis să nu glumești. Alina o zis să te angajez la magazin că ești la Nadab și ești liberă, nu ai răspuns nimic la Boul Roșu tot așa ai zis căi ultima mâncare, o zis Cosmin ai știut. Nu pot să cred că te-ai dus, un înger de fată. Dumnezeu sa te ierte și sigur o sa fii un înger în Rai.. atâta bunătate și ai ajutat pe toți. Dumnezeu să te odihnească în pace și să-ți găsești liniștea în Rai nepoată Gabi!..." / "Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște. Păcat prea tânără, Doamne ce durere. Sincere condoleanțe familiei" / "Condoleanțe familiei. Pe Gabi sa o ierte Dumnezeu, mi-a fost o colegă foarte bună. Dumnezeu să te aibă în pază!", sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe care curg neîncetat pe rețelele de socializare.

Polițiștii arădeni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Drum lin, sora mea". Gabriela, tânăra ucisă de tren în Arad, urma să primească inelul de logodnă peste câteva zile