Antena Meniu Search
x

Drumul Comorilor se transformă în drumul patimilor pentru concurenţii Asia Express

În paradisul din Filipine, nu doar peisajele îţi taie respiraţia ci şi probele prin care trec concurenţii Asia Express. După Observator, şase echipe încearcă să îşi depăşească limitele în cursa pentru ultima şansă. Temperaturile sufocante şi aversele fac întrecerea şi mai grea.

de Redactia Observator

la 03.03.2020, 22:52

Vezi și
  • Drumul Comorilor se transformă în drumul patimilor pentru concurenţii Asia Express
  • Concurenţii de la Asia Express trec prin probe extrem de dificile

În paradisul din Filipine, nu doar peisajele îţi taie respiraţia ci şi probele prin care trec concurenţii Asia Express. După Observator, şase echipe încearcă să îşi depăşească limitele în cursa pentru ultima şansă. Temperaturile sufocante şi aversele fac întrecerea şi mai grea. Aseară, show-ul Asia Express a fost urmărit de un număr record de telespectatori.

Cea mai dură cursă din acest sezon pentru ultima șansă va purta echipele în partea insulară din Filipine. Panica, tensiunea și adrenalina vor da naștere unor explozii de moment, iar îndeplinirea probelor va părea pentru unii dintre ei o misiune imposibilă. 

Pe o ploaie torențială, vedetele vor fi nevoite să ajungă la un punct de control în vârful muntelui pe care îl pot descoperi doar cu ajutorul unei fotografii. Cursa plină de adrenalină continuă pe apă. Concurenţii trebuie să ajungă de pe o insulă pe alta cu un canoe. 

Votul majorităţii va încinge spiritele şi va scoate la iveală rivalităţile şi antipatiile dintre concurenţi.

Aseară, două echipe au obținut un pașaport de trecere către etapa următoare- Speak, Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Celelalte echipe sunt în pericol de eliminare.

Cu o audiență medie de 9.6 puncte de rating și o cotă de piață de 29.3%, Asia Express a doborât aseară recordul de audienţă în acest sezon. Peste 1,8 milioane de telespectatori au urmărit peripeţiile concurenţilor, în minutul de maximă audienţă înregistrat la ora 21 şi 47 de minute. 

Aventurile lor pe Drumul Comorilor continuă după Observator, la Antena 1, când una din echipe riscă să plece acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Drumul Comorilor se transformă în drumul patimilor pentru concurenţii Asia Express