Antena Meniu Search
x

Video Drumul naţional care va fi extins de la două la patru benzi, pe o distanță de 40 de km. Vor fi construite poduri şi pasaje noi

Cea mai aglomerată şosea din judeţul Galaţi va fi modernizată şi extinsă. Este vorba despre un sector al drumului naţional DN 25, de o lungime de 40 de kilometeri, între comuna Hangu Conachi și Galați. 

de Adrian Obreja

la 27.02.2024, 11:17

Vezi și

Lăcrările ar urma să înceapă în acest an, având în vedere că a fost deja lansată licitaţia pentru a se stabili constructorul.

Drumul Morţii, de la două la patru benzi

Este un proiect complex, ce valorează peste 300 de milioane de euro şi care prevede lărgirea drumului naţional de la două la patru benzi, costruirea de poduri şi pasaje noi, lipite de cele existente.

Drumul, cunoscut şi sub numele de Drumul Morţii, este extrem de circulat în judeţul Galaţi pentru că, zilnic, se înregistrează aproximativ 6.000 de maşini care circulă, peste 1.200 fiind TIR-uri şi camioane.

Accidentele mortale care se produc pe acest drum nu lipsesc. Numai luna aceasta, în februarie, au avut loc două accidente mortale. Unul dintre ele, în urmă cu aproximativ 10 zile, când un şofer drogat, beat şi fără permis a intrat într-o depăşire riscată, ucigând un om şi rănind alte 7 persoane. Iar zilele trecute, un pieton a fost lovit mortal de o maşină în timp ce se afla tot pe un sector din acest drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Drumul naţional care va fi extins de la două la patru benzi, pe o distanță de 40 de km. Vor fi construite poduri şi pasaje noi