Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Un turc s-a urcat băut la volanul unui Maybach de 200.000 de euro şi a ucis o femeie, după o depăşire inconştientă: "Maşinile erau praf"

Tragedie pe şosea provocată de un şofer turc, în vârstă de 30 de ani, beat şi cu permisul suspendat. La volanul unei maşini puternice a intrat în depăşire la coborârea de pe un pod şi s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar. O femeie a murit pe loc şi şase oameni au fost răniţi. Familia ar fi încercat să-l scoată pe ascuns din spital, dar poliţiştii l-au pus sub pază. 

de Adrian Obreja

la 16.02.2024, 19:20

Vezi și

Accidentul cumplit a avut loc pe Drumul Naţional 25, la 15 kilometri de Galaţi. La faţa locului, pompierii au găsit 3 maşini distruse complet şi mulţi oameni răniţi.

Adrian Obreja, reporter Observator: Şoferul care a provocat accidentul, cetăţean turc, a intrat în depăşire neregulamentară chiar aici, la coborârea de pe pod unde este de altfel şi linie continuă. 

Şoferul turc a ignorat maşina care venea din sens opus

Mai mult, la volanul unei limuzine de lux, şoferul turc, în vârstă de 30 de ani, a ignorat autoturismul care venea din sens opus. L-a lovit frontal, iar impactul a fost atât de violent încât l-a proiectat pe sensul opus într-o altă maşină. 

Pe acelaşi subiect

Cătălin Constantinescu, procuror tribunalul Galaţi: A condus în mod haotic, la un moment dat nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a intrat într-o curbă cu o viteză mult prea mare. 

Traficul a fost complet blocat.

Şofer: Nu am avut pe unde trece, program nu mai avem. Am stat patru ore în coadă. Poliţie, ambulanţă, smurd, criminalistica, tot a fost aici. 

Şofer: Numai ulei pe jos, nisipul care l-au împrăştiat. Maşinile erau praf. 

O femeie de 43 de ani a fost ucisă în impactul devastator

O femeie de 43 de ani a fost ucisă în impactul devastator. Era pasager pe locul din dreapta în maşina care circula regulamentar. Soţul ei se afla la volan. Salvatorii l-au readus la viaţă după ce l-au resuscitat pe asfalt. Starea lui e în continuare critică. Cuplul are acasă doi copii. 

Ionuţ Băneșanu, Spitalul de Urgenţă Galaţi: Prognosticul este foarte rezervat, a venit într-o stare foarte gravă pentru care a necesitat o intervenţie chirurgicală foarte amplă. În prezent este în secţia de Terapie Intensivă.

Poliţiştii au descoperit că şoferul turc care a provocat accidentul băuse mult alcool înainte de a se urca la volan şi avea permisul suspendat.   

Ciprian Stoica, IPJ Galaţi: În urma rezultatelor obţinute, la cetăţeanul străin a rezultat o alcoolemie de 1,69, respectiv 1,40 grame per litru. 

Individul ar fi încercat să fugă de responsabilitate după accident

Individul ar fi încercat să fugă de responsabilitate după accident. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Surse Observator spun că familia cetăţeanului turc a încercat să-l ia noaptea trecută din spital fără voia medicilor sau a autorităţilor, motiv pentru care a rămas internat sub pază. 

Bandajat la cap şi cu mâna în ghips a ajuns până la urmă în faţa judecătorilor. Nu a vrut să răspundă acuzaţiilor. 

Cătălin Constantinescu, procuror tribunalul Galaţi: Şoferul nu a dat declaraţii, a fost însoţit de avocatul ales. 

Şoferul vinovat riscă să stea peste 5 ani în închisoare

Cetăţeanul turc trăieşte de mai mulţi ani în Galaţi unde împreună cu părinţii are o afacere, se ocupă de recondiţionarea microbuzelor. Maşina de lux pe care a făcut-o praf seara trecută valorează peste 200.000 de euro. Pentru tragedia de pe şosea riscă să stea peste 5 ani în închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Un turc s-a urcat băut la volanul unui Maybach de 200.000 de euro şi a ucis o femeie, după o depăşire inconştientă: "Maşinile erau praf"