Antena Meniu Search
x

Video Drumurile din România, capcane pentru străini. 66 de turişti implicaţi în două accidente înfiorătoare

66 de străini au fost implicaţi în ultimele 20 de ore în accidente înfiorătoare pe şosele de la noi. Un microbuz cu nepalezi a spulberat o maşină într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti, iar în apropiere de Constanţa, un autocar cu zeci de copii ucraineni care mergeau la mare, s-a zdrobit de un TIR. Pentru că au fost multe victime, autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie - pentru cele mai grave situaţii. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 17.06.2024 , 19:50

Autocarul care venea din Ucraina şi era plin cu 43 de copii şi 13 adulţi nu a păstrat distanţa regulamentară şi a izbit în plin în spate TIR-ul care încetinise la trecerea la nivel cu calea ferată. 

Elevii cu vârste între 8 şi 16 ani plecaseră în vacanţă în staţiunea Sunny Beach din Bulgaria. Zeci de maşini de la Poliţie, descarcerare şi SMURD au ajuns imediat să le acorde primul ajutor răniţilor. 

Drumurile din România, capcane pentru străini

Vezi și

"13 au fost evaluate medical la faţa locului, iar mai apoi au fost transportate la spital 5 victime, fiind vorba despre 3 adulţi şi 2 copii. Toate cele 5 victime fiind conştiente, cooperante", a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea. 

Pe acelaşi subiect

Copiii care au scăpat fără răni au fost duşi în sala de sport din Năvodari, unde au aşteptat şase ore să fie preluaţi de alt autocar. Din fericire, toţi au scăpat uşor şi au continuat drumul spre mare fără probleme. 

"Au doar vânătăi, o mică taietură, nimic serios. Totul e ok acum, au fost la spital pentru puţin ajutor, dar acum sunt bine", spune o profesoară

Încă 10 străini au fost răniţi, azi-noapte, la Bucureşti. Şoferul unui microbuz în care erau nepalezi a trecut pe roşu în Piaţa Unirii a intrat într-un autoturism care mergea regulamentar. Cel care a provocat accidentul, un tânăr de 21 de ani era băut. Pe lângă nepalezi, au ajuns la spital şi cei doi români din maşina care trecea pe verde. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Drumurile din România, capcane pentru străini. 66 de turişti implicaţi în două accidente înfiorătoare