Antena Meniu Search
x

Video Dubla crimă din Botoşani: de ce a minţit fetiţa de 13 ani că ea le-a ucis pe cele două femei

Adolescenta anchetată în cazul dublei crime de la Botoşani a luat vina asupra ei de frica tatălui vitreg. Este concluzia la care au ajuns psihologii după ce au vorbit cu fetiţa de 13 ani. Bărbatul în vârstă de 39 de ani le-ar fi ucis pe cele două femei, mamă şi fiică, pentru banii pe care îi aveau în casă. Acum, individul a fost arestat preventiv.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.04.2022, 14:31

Vezi și

Iniţial, anchetatorii au bănuit pentru cumplita faptă o copilă de 13 ani, dintr-o localitate apropiată, care mai mergea să le ajute pe cele două cu treburile casei. Au crezut că fata ar fi râvnit la banii pe care femeile îi aveau în casă. Tocmai vânduseră un petic de pământ cu 1500 de lei. 

Dusă la audieri, psihologii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă în declaraţiile copilei, iar anchetatorii au ajuns la concluzia că vinovat ar fi tatăl vitreg, un individ de 39 de ani, care lucra la stână. Acesta ar fi călăul celor două femei. Bărbatul ar fi comis crimele, iar mai apoi, ca să scape basma curată, ar fi lăsat copila să ia vina asupra ei. Cum fata este minoră, îşi făcuse socotelile că n-ar fi fost trasă la răspundere pentru fapte. Mama copilei refuză să creadă că iubitul ei ar fi în stare să facă aşa ceva. 

Mama minorei nu crede că iubitul ei e criminalul

Mama fetei: "Nu ştiam nimic. Am spus destul de clar că e ceva macabru la mijloc. Nu e vinovat!"

În sat, părerile oamenilor sunt împărţite. Unii dintre vecini cred inclusiv că ar fi putut avea şi complici. Bărbatul este acum arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Dubla crimă din Botoşani: de ce a minţit fetiţa de 13 ani că ea le-a ucis pe cele două femei