Antena Meniu Search
x

Dublu asasinat la Târgoviște. Vânătorul care a executat doi bărbaţi pe un câmp de varză a fost condamnat la 23 de ani de închisoare (Video)

Marin Gheorghe, vânătorul acuzat că a ucis doi bărbaţi împuşcându-i pe un câmp de varză, lângă Târgovişte, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare.

Marin Gheorghe, vânătorul acuzat că a ucis doi bărbaţi împuşcându-i pe un câmp de varză, lângă Târgovişte, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare.

Autorul dublului asasinat din 26 octombrie 2017 a fost condamnat miercuri, 5 septembrie, de Tribunalul Dâmboviţa, dar decizia nu este definitivă. 

Bărbatul de 58 de ani este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni. 

Reamintim că dubla crimă s-a petrecut în Târgovişte pe data de 26 octombrie 2017. Au fost ucişi prin împuşcare Gheorghe Ifrim (40 de ani), consilier local în comuna Răzvad şi proprietar al unui teren agricol în zona în care a fost asasinat, şi Ion Neagu (49 de ani), angajat al lui Ifrim. 

Totul s-a întâmplat în timp ce consilierul Ifrim şi Ion Neagu, un bărbat pe care îl angajase să îl ajute la culesul verzei, se aflau pe câmp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat, cei doi au auzit împuşcături şi s-au luat la harţă cu braconierii care trăgeau cu armele nestingheriţi.

Suspectul înarmat a îndreptat arma către cei doi şi i-a împuşcat în cap, de câte două ori. 

Cei doi au murit pe loc după ce alicele de vânătoare le-a provocat răni extrem de grave în zona capului şi în abdomen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Dublu asasinat la Târgoviște. Vânătorul care a executat doi bărbaţi pe un câmp de varză a fost condamnat la 23 de ani de închisoare (Video)